Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
09.07.2025, 20:43
tez widziałem takie akcje. głównie u osób ktore raczej nie używają często narkotyków tego typu.
pamiętam ziomka który po dobrym pasie 4-cmc, zaczynał widzieć jakies nieistniejace rzeczy, rozmówców również sobie potrafił jakichś wyobrazić.
serotoninowe popierdolenie i tyle.
pamiętam ziomka który po dobrym pasie 4-cmc, zaczynał widzieć jakies nieistniejace rzeczy, rozmówców również sobie potrafił jakichś wyobrazić.
serotoninowe popierdolenie i tyle.
19.07.2025, 18:45
No nie wiem czy to takie breaking news
Jak bierzesz ssri/snri, to blokuja one wychwyt zwrotny tych neuroprzekaznikow przez zajmowanie transportera, w wypadku SSRI to SERT, w wypadku SNRI to SERT+NET. 3-cmc, 4-cmc to są proste releasery (wyzwalacze) dlatego tez działają tak krótko, intensywnie i tak wypruwają z zapasu danego neuroprzekaznika. Jak transporter jest "okupowany", to sobie mozesz wypierdalać te serotonine (głowny player w wypadku 4-cmc) ile wlezie, i to nie da za wiele, wiec nic dziwnego ze nie czuc za duzo.
Jak bierzesz ssri/snri, to blokuja one wychwyt zwrotny tych neuroprzekaznikow przez zajmowanie transportera, w wypadku SSRI to SERT, w wypadku SNRI to SERT+NET. 3-cmc, 4-cmc to są proste releasery (wyzwalacze) dlatego tez działają tak krótko, intensywnie i tak wypruwają z zapasu danego neuroprzekaznika. Jak transporter jest "okupowany", to sobie mozesz wypierdalać te serotonine (głowny player w wypadku 4-cmc) ile wlezie, i to nie da za wiele, wiec nic dziwnego ze nie czuc za duzo.
15.08.2025, 21:58
straszna zwała mnie po 4cmc męczy kiedyś od pabla zajebałam większą dawkę + oral najmocniejszego sortu jaki miał to ledwo przeżyłam zejście jednak lubię czasem skosztować 4cmc a następnie przebić 3cmc
16.08.2025, 01:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2025, 01:09 przez Lifeisbrutal.)
Japierdole Yalasek, ale ty kocoboły piszesz. Najpierw 4-cmc później 3-cmc wszystko połączone w chuj wie jakich dawkach i ty myślisz, że nie będziesz miał zwały?
16.08.2025, 07:48
nie będę z tobą pisać piszesz jakieś kocopoły że kimś jestem dajesz minusy jesteś jakiś z policji ?
17.08.2025, 16:24
nie jestem fanem 4cmc lubię jednak euforię w 4 trochę za duża wolę trójkę aczkolwiek moi klienci chcą 4 biorę ją dla nich

ostatnio rzecz nie spotykana, zobaczymy jak rakieta wpadnie dam znać