Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
13.11.2024, 00:22
Po częstszym zarzucaniu kapsułęk z 4-CMC warto odbudować florę jelitową, u mnie idealnie działa synbiotyk ( ja stosuję synbiotyk multilac: https://gemini.pl/multilac-synbiotyk-20-...ek-0081234) który nieweluje doleglowości z przewodu pokarmowego.
Nieporównywalnie lepiej działą na mnie niż popularne probiotyki.
Stosuję z reguły 3-5 dni po badaniach z 4-CMC, w ogóle jeśli chodzi o klefa, to ten dostępny u Escobar i tak łagodnie obchodzi się z żołądkiem, jelitami w mojej ocenie, prównując sorty u innych.
Jednak jak w takich przypadkach to ocena subiektywna i indywidualna.
Stosuję z reguły 3-5 dni po badaniach z 4-CMC, w ogóle jeśli chodzi o klefa, to ten dostępny u Escobar i tak łagodnie obchodzi się z żołądkiem, jelitami w mojej ocenie, prównując sorty u innych.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
07.01.2025, 22:46
Poprzedniego miałem ładnie wyglądał dobrze działał ale nadal jebal okrutnie
Be objective and honest.
08.01.2025, 02:14
(13.11.2024, 00:22)Czeslawo napisał(a): Po częstszym zarzucaniu kapsułęk z 4-CMC warto odbudować florę jelitową, u mnie idealnie działa synbiotyk ( ja stosuję synbiotyk multilac: https://gemini.pl/multilac-synbiotyk-20-...ek-0081234) który nieweluje doleglowości z przewodu pokarmowego.
Dla mnie i otoczenia nr 1 z probiotyków Vivomixxx ,ale trochę kosztuje , osobiście wrzucam lakcid na przemian z vivomixem
08.01.2025, 06:48
(07.01.2025, 22:46)JureKiler napisał(a): Poprzedniego miałem ładnie wyglądał dobrze działał ale nadal jebal okrutnie
Troszkę dawał ale czy aby "jebał okrutnie"? 🤔
Moim zdaniem nie.
W życiu miałem już o wiele bardziej smrodliwe smrody 😉 4cmc z różnych źródeł. A nigdy nie miałem takiego który by nie smrodził wcale (jak np trójka)
Tzeba stworzyć jakieś klasy smrodliwości klefa
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(07.01.2025, 22:46)JureKiler napisał(a): Poprzedniego miałem ładnie wyglądał dobrze działał ale nadal jebal okrutnie
Zdecydowanie nie miałem takiego odczucia, co innego odczucia węchowe, a co innego wjazd na jelita.
kot_kreskowy Już szeroko wypowiadał się na ten temat, dość kwieciście, co zrozumiałe...
qazplm1233
Z ciekawości spróbuje, bo robiłem teraz przerwę od synbiotyków i właśnie poszukuje alternatyw.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
kot_kreskowy tak jest zgadzam się trzeba tworzyć klasy smrodliwosci klefa haha smrodliwosc tego klefa oceniam jako zaawansowany gracz na 5/10 czyli nie jest źle.
Miałem w jednym opakowaniu 4mmc, 3cmc ice i 4cmc wszystko od króla no i. Wszystko tak przebiło klefem że nie mogłem ocenić zapachu innych sortow stąd moje powiedzenie że podsmiardywał okrutniaczo bo przebiło na wszystko 😂
Czemu kiedyś całe życie brałem transparentnego klefa idealnego normalnie kurwa chciałbym wrócić do tych czasów to było jakieś 5 lat temu. Żadnego zapachu nie miał ten Klef no może taki ciut ciut specyficzny delikatny a zarazem miły dla nosa
Miałem w jednym opakowaniu 4mmc, 3cmc ice i 4cmc wszystko od króla no i. Wszystko tak przebiło klefem że nie mogłem ocenić zapachu innych sortow stąd moje powiedzenie że podsmiardywał okrutniaczo bo przebiło na wszystko 😂
Czemu kiedyś całe życie brałem transparentnego klefa idealnego normalnie kurwa chciałbym wrócić do tych czasów to było jakieś 5 lat temu. Żadnego zapachu nie miał ten Klef no może taki ciut ciut specyficzny delikatny a zarazem miły dla nosa
Be objective and honest.
08.01.2025, 11:53
Lifeisbrutal oczywiście że tak zrobiłem 4mmc miałem najwięcej dopiero jak mi się skończyło to zacząłem tamto (3-4cmc)podjadać ale to już chyba na drugim posiedzeniu rady ministrów 😂
Nowicjuszem nie jestem wiem ze chlory osłabiają bardzo działanie mmc bo są agresywne i rozpierdalaja maximus-tolerium
Nowicjuszem nie jestem wiem ze chlory osłabiają bardzo działanie mmc bo są agresywne i rozpierdalaja maximus-tolerium
Be objective and honest.