Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
Ja mialem 3MMC od gousta i widzialem te roznice miedzy chlorem i to byla prawilna 3ka MMC...a ta sama 3ka jest dostepna na cebulaku
edt: DarkSonia Sonieczko ja nic takiego nie twierdzilem i nei bede sie odnosil do czegos co nei istnialo i nei bylo pisane z mych palcow...a juz nei otwierajmy tej gownoburzy neiskonczonej na temat chlor/MMC bo to bezsenswone jest i nie nabijajmy sobie postow ;-)
edt: low ja Gerl til pejn ❤ DarkSonia
edt: DarkSonia Sonieczko ja nic takiego nie twierdzilem i nei bede sie odnosil do czegos co nei istnialo i nei bylo pisane z mych palcow...a juz nei otwierajmy tej gownoburzy neiskonczonej na temat chlor/MMC bo to bezsenswone jest i nie nabijajmy sobie postow ;-)
edt: low ja Gerl til pejn ❤ DarkSonia
27.09.2024, 11:11
no co ty, a ostatnio wraz z kolegą L.... twierdziliście, że 3MMC to to samo co 3CMC tylko ma inny podstawnik to jak w końcu? chciała bym być bardziej oczytana ... tak jak wy ...
27.10.2024, 17:03
Mała refleksja. Wczoraj usiadłem do sztuki 3cmc, sztuki 4cmc i piątki 3mmc i... Dupy nie urywa to MMC względem 3cmc. Może zależy co kto oczekuje, ale po MMC libido niby jest, ale takie... Bez wyrazu cmc może i gorsze w struciu po zabawie, ale lepsze w działaniu patrząc na moje doświadczenia z cmc. Kupujcie polskiego metaklefa
Teraz was zdziwię ale chyle głowę trochę przed Lukas1985 i nie w ten sposób o którym myślicie!!!
( i nie zmieniam zdania co do tego że CMC to zupełnie inna bajka od MMC )
do 3MMC zasiadać po minimum 2 tygodniach przerwy od CMC a najlepiej pół roku serio,
zabawa z CMC zabija całą magię przy zabawie z rodziną MMC
uświadomiłam sobie to chociażby po ostatniej zabawie z mefkiem gdzie tydzień wcześniej leciały spore pokłady 3CMC
Mef działał, było spoko ... ale to nie to samo co po abstynencji kilkutygodniowej, gdzie i tak nie mamy pewności co do odczuć jakie będziemy mieli po przyjęciu określonej dawki specyfiku.
Ja na szczęście miałam ok 200mg 4MMC, ale wiem że CMC zabiło we mnie radość tego co dawało mi MMC
planuje przerwę 3-4 tygodni ... juz za mną tydzień ... i wleci 3MMC możliwe że na zmianę z 4MMC ciekawa jestem jak ostanie zabawy z 3CMC mnie rozwaliły wewnętrznie. Ale nigdy nie leciałam tak długo na tego typu zabawkach. a to juz będzie 3 miesiąc gdzie regularnie co tydzień coś wpadało.
( i nie zmieniam zdania co do tego że CMC to zupełnie inna bajka od MMC )
do 3MMC zasiadać po minimum 2 tygodniach przerwy od CMC a najlepiej pół roku serio,
zabawa z CMC zabija całą magię przy zabawie z rodziną MMC
uświadomiłam sobie to chociażby po ostatniej zabawie z mefkiem gdzie tydzień wcześniej leciały spore pokłady 3CMC
Mef działał, było spoko ... ale to nie to samo co po abstynencji kilkutygodniowej, gdzie i tak nie mamy pewności co do odczuć jakie będziemy mieli po przyjęciu określonej dawki specyfiku.
Ja na szczęście miałam ok 200mg 4MMC, ale wiem że CMC zabiło we mnie radość tego co dawało mi MMC
planuje przerwę 3-4 tygodni ... juz za mną tydzień ... i wleci 3MMC możliwe że na zmianę z 4MMC ciekawa jestem jak ostanie zabawy z 3CMC mnie rozwaliły wewnętrznie. Ale nigdy nie leciałam tak długo na tego typu zabawkach. a to juz będzie 3 miesiąc gdzie regularnie co tydzień coś wpadało.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM