Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
25.11.2025, 15:30
prześwietliłam je dobrze
serio te sorciki wyglądają niemalże identycznie...
Zapach i kruszenie je deczko różni, ale jak ktoś mało ćpie i przypadkiem zamiast mefa dostanie NEPa - no nie odróżni tego
Sklep oczywiście takich wtop ma praktycznie wcale, ale lepiej dmuchać na zimne.
serio te sorciki wyglądają niemalże identycznie... Zapach i kruszenie je deczko różni, ale jak ktoś mało ćpie i przypadkiem zamiast mefa dostanie NEPa - no nie odróżni tego
Sklep oczywiście takich wtop ma praktycznie wcale, ale lepiej dmuchać na zimne.
25.11.2025, 16:50
Dobra bo widze ze tu jakiejs afer sie szuka to jako expert od stimow spiesze z wyjasnieniem.
Czyste syntezy obu substancji, odroznic mozna bardzo szybko i bez problemowo nawet jak sie jest "zielonym", nep ma calkiem inna budowe i po skruszeniu nadal zachowa swoja przejrzystosc nie mowiac o tym ze w palcach mozna zgniesc nie uzywajac zbyt duzo sily, kamyczek wielkosci orzecha.
Struktura i budowa widac nawet przez samarke ze Nep posiada mniej spiczaste ksztalty, nie zlewa sie w "biel" jak 4mmc w wiekszej bryle.
Jezeli ty naprawde nie widzisz roznicy, to z przykroscia stwierdzam ze czas zainwestowac w okuliste oraz dobre okulary, kolejna sprawa jak juz porownujecie zdjecia to bardzo bym prosil nie wrzucac ich z filtrem czarno bialym bo to zwyczajnie przeklamuje stan rzeczywisty.
No i wiadomo, zapach ktory ma 4mmc jest intensywny juz przez SAMA TORBE, Nep nie ma zapachu praktycznie zadnego.
Jak chcecie krecic jakies gowno aferki, czy inne rzeczy insynuowac to pierw prosilbym o wrzucenie realnych zdjec ktore nie zostaly poddane "korektom"
Dziekuje za uwage
Czyste syntezy obu substancji, odroznic mozna bardzo szybko i bez problemowo nawet jak sie jest "zielonym", nep ma calkiem inna budowe i po skruszeniu nadal zachowa swoja przejrzystosc nie mowiac o tym ze w palcach mozna zgniesc nie uzywajac zbyt duzo sily, kamyczek wielkosci orzecha.
Struktura i budowa widac nawet przez samarke ze Nep posiada mniej spiczaste ksztalty, nie zlewa sie w "biel" jak 4mmc w wiekszej bryle.
Jezeli ty naprawde nie widzisz roznicy, to z przykroscia stwierdzam ze czas zainwestowac w okuliste oraz dobre okulary, kolejna sprawa jak juz porownujecie zdjecia to bardzo bym prosil nie wrzucac ich z filtrem czarno bialym bo to zwyczajnie przeklamuje stan rzeczywisty.
No i wiadomo, zapach ktory ma 4mmc jest intensywny juz przez SAMA TORBE, Nep nie ma zapachu praktycznie zadnego.
Jak chcecie krecic jakies gowno aferki, czy inne rzeczy insynuowac to pierw prosilbym o wrzucenie realnych zdjec ktore nie zostaly poddane "korektom"
Dziekuje za uwage
25.11.2025, 17:14
Dokładnie bym to rozróżnił jak pisze Epsiakos, zapach 4mmc jest unikatowy i od razu bym wiedział, że to to, będąc w sumie dość zielonym w kwestii takich chemikaliów 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Epsiakos ja to napisałam w dobrej wierze...
bo - tak jak pomyłka 4CMC vs 4MMC jest jeszcze do przyjęcia... i 200mg w nos nie zrobi za wiele różnicy
tak 200mg NEPA zrobi ogromną...
a sorty NA PIERWSZY RZUT OKA są niemalże identyczne... przecież dodałam że odróżnić je można zarówno ZAPACHEM jak i KRUSZENIEM ( przeczytaj dalej )
... ale jak ( nie daj BOŻE ) przypadkiem doszło by do pomyłki, niech ludziki sobie robią uczuleniówkę i tyle.
Tam nic takiego nie ma, żadnej afery ... tylko z uwagi na ostatnie akcje DMUCHAM NA ZIMNE nic więcej
szanowny modratorze, którego bardzo szanuję za wyrozumiałość przeczytaj to proszę raz jeszcze
tam nie ma żadnej afery
i nic bezpośrednio nie zarzucam sklepowi jeśli Ci o to chodzi...
spokojnie, po prostu niech ludziki ogarniają temat uważnie i z rozwagą -
( wiem, że to trudne ale chociaż niech jeden z drugim chociaż spróbuje. )
Ty odróżnisz... 10 innych tego nie zrobi... po to to napisałam.
żeby sobie chociaż te piepszoną uczuleniówkę walnęli przed startem imprezy.
to skomplikowane nie jest, a uratuje parę godzin męczenia się...
bo - tak jak pomyłka 4CMC vs 4MMC jest jeszcze do przyjęcia... i 200mg w nos nie zrobi za wiele różnicy
tak 200mg NEPA zrobi ogromną...
a sorty NA PIERWSZY RZUT OKA są niemalże identyczne... przecież dodałam że odróżnić je można zarówno ZAPACHEM jak i KRUSZENIEM ( przeczytaj dalej )
... ale jak ( nie daj BOŻE ) przypadkiem doszło by do pomyłki, niech ludziki sobie robią uczuleniówkę i tyle.
Tam nic takiego nie ma, żadnej afery ... tylko z uwagi na ostatnie akcje DMUCHAM NA ZIMNE nic więcej
szanowny modratorze, którego bardzo szanuję za wyrozumiałość przeczytaj to proszę raz jeszcze

tam nie ma żadnej afery
i nic bezpośrednio nie zarzucam sklepowi jeśli Ci o to chodzi...spokojnie, po prostu niech ludziki ogarniają temat uważnie i z rozwagą -
( wiem, że to trudne ale chociaż niech jeden z drugim chociaż spróbuje. )
(25.11.2025, 17:14)kurvvisko napisał(a): Dokładnie bym to rozróżnił jak pisze Epsiakos, zapach 4mmc jest unikatowy i od razu bym wiedział, że to to, będąc w sumie dość zielonym w kwestii takich chemikaliów 😆
Ty odróżnisz... 10 innych tego nie zrobi... po to to napisałam.
żeby sobie chociaż te piepszoną uczuleniówkę walnęli przed startem imprezy.
to skomplikowane nie jest, a uratuje parę godzin męczenia się...

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)