Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
28.11.2025, 09:10
Odpowiedź jest chcę się ćpać i to tak że zamawiam i Pabla cmc sprawdzę czy dobre i opiszę coś co przykuje moją uwagę
Konrad Curze ja strzelam że będzie tak...
albo będzie robił ...
albo będzie bardzo dobrze robił ...
albo będzie petarda
albo... rozkurwi cały rynek mocą
czekamy na recki
albo będzie robił ...
albo będzie bardzo dobrze robił ...
albo będzie petarda
albo... rozkurwi cały rynek mocą
czekamy na recki
28.11.2025, 22:33
Strzelać to ty możesz na strzelnicy a nie po zdjęciu jakiejś sypy że temat będzie dobry i będzie robil
Be objective and honest.
JureKiler Wszystko ok tam ten ten ?
Bo to wygląda jak insynuacja do tego, że z sortem może być ... kiepsko ...
Hexen sam w sobie jest jednym z najmocniejszych dragów obecnie sprzedawanych w kraju,
jeżeli sugerujesz że ten MOCARZ w swojej prostocie działania może nawet NIE ROBIĆ ( z wielu punktów które wymienilam )
to to napisz wprost, a od moich wróżby możesz się od-stosunkować ... mam do nich prawo jak każdy na tym forum.
Ty też... nawet do tych kiepskich wróżb.
Bo to wygląda jak insynuacja do tego, że z sortem może być ... kiepsko ...
Hexen sam w sobie jest jednym z najmocniejszych dragów obecnie sprzedawanych w kraju,
jeżeli sugerujesz że ten MOCARZ w swojej prostocie działania może nawet NIE ROBIĆ ( z wielu punktów które wymienilam )
to to napisz wprost, a od moich wróżby możesz się od-stosunkować ... mam do nich prawo jak każdy na tym forum.
Ty też... nawet do tych kiepskich wróżb.
29.11.2025, 00:04
nie wpadłeś na to że:
- w dupie mam to zdjęcie?
- Esco już wie, że mokry HEX to UJ a nie HEX ... i każdy woli suchy... ?
- że to kolejna dostawa, Patron wziął wszystkie za i przeciw... i raczej HUJNI nie ogarnął ????
...
strzelasz że to będzie nie aktywne?
- ja strzelam że to będzie bardzo aktywne ...
chcesz się bić?
- w dupie mam to zdjęcie?
- Esco już wie, że mokry HEX to UJ a nie HEX ... i każdy woli suchy... ?
- że to kolejna dostawa, Patron wziął wszystkie za i przeciw... i raczej HUJNI nie ogarnął ????
...
strzelasz że to będzie nie aktywne?
- ja strzelam że to będzie bardzo aktywne ...
chcesz się bić?
29.11.2025, 02:16
Ja nic nie strzelam i nawet bym się nie wypowiadał tylko czekam na wypowiedź ludzi co to zamówili.
Be objective and honest.
No to czekaj... nie wiem na co liczysz tym pisaniem ( tzn domyslam sie spoko... & lol )
Bo na razie to wyglada jakbyś wątpił w Patrona i jego możliwości...
Ja mam prawo zakładać że będzie SikalaFon... i nic Ci do tego, zwł po sortach które mialam okazję testować na przestrzeni 2 lat ;*
+ co ty sie mnie tak ujebałeś? To nie moja wina ze Cos Cie nie smyra pamiętaj
Bo na razie to wyglada jakbyś wątpił w Patrona i jego możliwości...
Ja mam prawo zakładać że będzie SikalaFon... i nic Ci do tego, zwł po sortach które mialam okazję testować na przestrzeni 2 lat ;*
+ co ty sie mnie tak ujebałeś? To nie moja wina ze Cos Cie nie smyra pamiętaj
29.11.2025, 23:09
widze, że świetnie sie dogadujecie i rozmowa jest bardzo produktywna
jak już ktoś przetestuje tego henryka niech da znać czy lepszy jest od nepika, który jest obecnie u pablo. A tylko dodam, że nepik jest wykurwisty
jak już ktoś przetestuje tego henryka niech da znać czy lepszy jest od nepika, który jest obecnie u pablo. A tylko dodam, że nepik jest wykurwisty
(28.11.2025, 13:18)JureKiler napisał(a): xa0s4dd1ct3d moj cpunski nos mówi że jest to profil euforycznyswoją drogą to nie jest ten hindus?
to ja w temacie Hexenu sobie wróżyć nie mogę... ale Ty w temacie 3CMC możesz
smakosz
żeby nie było, ja do tego nic nie mam... bo te całe wróżenia userów są nawet śmieszne...
tylko czemu moje wróżenie Henia Go tak zirytowało? ... a ja po fotach myślę, że właśnie będzie przewaga SPEEDA tej 3jki CMC zgadnij dlaczego