Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
Konrad Curze dla mnie akurat większość 3cmc właśnie jest stymulujące w przeciwieństwie do omawianego 4cmc
Be objective and honest.
Dzisiaj, 00:05
Konrad Curze do momentu aż rozjebiesz sobie żołądek do masakrycznego stopnia z dwojga złego wolę rozjebane zatoki niż dolegliwości z układu pokarmowego których się już nabawiłem idąc z bombki.
Be objective and honest.
Dzisiaj, 00:31
Cóż to jest też kwestia częstotliwości ekscesów i ilości branych - na moją wiedzę lecisz dość ostro, natomiast okazyjnemu zjadaczowi chlorów nie powinno to bardzo zaszkodzić. Koniec końców jedną z kluczowych zasad jest: "Know your body".
Dzisiaj, 01:12
Konrad Curze ja to bardziej tak cyklicznie ostatnimi czasy jak mam urlop 2 miesiące i zjeżdżam do Polski to lecę co tydzień czasem 2 razy w tygodniu jak wyjeżdżam po nim do Holandii to maksymalnie raz na 6 tygodni
Be objective and honest.
10 godzin(y) temu
DarkSonia
Znałem, bo tak się kończy okazyjne kupowanie "kryształu" (również błędnie nazywanego mefedronem). Teraz ta osoba częściej ćpa i z uwagi na zmianę towarzystwa (i budżetu) bierze koks. Na szczęście wciąż nie pogardzi dragami dla bidnych, ale od jakiegoś czasu ja odpowiadam za znalezienie dealera i zazwyczaj zamawiamy 4-MMC (tym razem legitne).
JureKiler
No to na takie maratony jedzenie jogurtów, maślanek, kefirów może złagodzić obciążenie układu pokarmowego (i pozwolić na sporadyczną bombkę). Oczywiście, wedle uznania.
Znałem, bo tak się kończy okazyjne kupowanie "kryształu" (również błędnie nazywanego mefedronem). Teraz ta osoba częściej ćpa i z uwagi na zmianę towarzystwa (i budżetu) bierze koks. Na szczęście wciąż nie pogardzi dragami dla bidnych, ale od jakiegoś czasu ja odpowiadam za znalezienie dealera i zazwyczaj zamawiamy 4-MMC (tym razem legitne).
JureKiler
No to na takie maratony jedzenie jogurtów, maślanek, kefirów może złagodzić obciążenie układu pokarmowego (i pozwolić na sporadyczną bombkę). Oczywiście, wedle uznania.

![[Obrazek: zzzzzzzze.jpg]](https://i.ibb.co/Z164nr0D/zzzzzzzze.jpg)