Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy lub seriale o dragach.
02.03.2023, 21:30
Już jest Kokainowy miś / Cocaine Bear
puki co do obejrzenia w słabej jakości i po angielski tutaj:
https://filman.cc/movies/kokainowy-mis-c...-bear-2023
puki co do obejrzenia w słabej jakości i po angielski tutaj:
https://filman.cc/movies/kokainowy-mis-c...-bear-2023
02.03.2023, 23:54
Strange Wilderness / Dzikie łowy (2008) – komedia
Peter i Fred prowadzą najgorszy program o zwierzętach na świecie, jednak niestety wcale nie widzą swojej porażki. Nie mają zielonego pojęcia o swoich podopiecznych, więc nie dziwne, że stacja telewizyjna odnotowuje przez nich wielkie straty. W ramach ultimatum szef przegstawie im jedno rozwiązanie – albo przez dwa tygodnie podniosą oglądalność, albo mogą pożegnać się z pracą. Kumple wpadają więc na dość… ekscentryczny pomysł – zamierzają przyprowadzić przed kamerę pewną legendarną bestię.
Peter i Fred prowadzą najgorszy program o zwierzętach na świecie, jednak niestety wcale nie widzą swojej porażki. Nie mają zielonego pojęcia o swoich podopiecznych, więc nie dziwne, że stacja telewizyjna odnotowuje przez nich wielkie straty. W ramach ultimatum szef przegstawie im jedno rozwiązanie – albo przez dwa tygodnie podniosą oglądalność, albo mogą pożegnać się z pracą. Kumple wpadają więc na dość… ekscentryczny pomysł – zamierzają przyprowadzić przed kamerę pewną legendarną bestię.
08.03.2023, 16:17
Polecam zajebiste serial dostępny na Netflix
"Queen od the South"
W skrócie to mega dynamiczna krwawo kokainowa wojna o władzę między kartelami
"Queen od the South"
W skrócie to mega dynamiczna krwawo kokainowa wojna o władzę między kartelami
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
14.03.2023, 18:52
Midnight Gospel. Pierwszy odcinek szczególnie. Bardziej o umyśle i duchowości ale taki temat też się tam przewija.
25.03.2023, 16:55
FILM Gra
super stary ale niedawno oglądałem dopiero pierwszy raz mógłbym ogladam jeszcze raz... niesamowita akcja na koncu to juz kopara opada polecam.
super stary ale niedawno oglądałem dopiero pierwszy raz mógłbym ogladam jeszcze raz... niesamowita akcja na koncu to juz kopara opada polecam.
29.03.2023, 17:50
Fiński dramat, "Pozwól mi upaść" (2018).
To coś więcej niż film oparty na faktach.
Obejrzałam już wiele filmów o takiej tematyce.
Wszystkie były dobre, ale ten jest wyjątkowy.
Nie ma też większego sensu porównywanie tych produkcji do siebie. Nie, to nie drugie "Requiem dla snu" ani kopia mojego ulubionego "Trainspotting".
Mnie osobiście poruszył chyba najbardziej.
Mocne kino. Raczej nie polecam oglądać "na doła" Chyba, że ktoś jest mniej wrażliwy na to, co widzi na ekranie.
Obejrzyjcie go, gdy naprawdę będziecie mieli za sobą udany dzień albo najlepiej cały tydzień
To coś więcej niż film oparty na faktach.
Obejrzałam już wiele filmów o takiej tematyce.
Wszystkie były dobre, ale ten jest wyjątkowy.
Nie ma też większego sensu porównywanie tych produkcji do siebie. Nie, to nie drugie "Requiem dla snu" ani kopia mojego ulubionego "Trainspotting".
Mnie osobiście poruszył chyba najbardziej.
Mocne kino. Raczej nie polecam oglądać "na doła" Chyba, że ktoś jest mniej wrażliwy na to, co widzi na ekranie.
Obejrzyjcie go, gdy naprawdę będziecie mieli za sobą udany dzień albo najlepiej cały tydzień
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)