Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
08.04.2025, 17:03
Ja po ktos dostanie nepa to wrzuccie foto i dajcie znać jak wypada eufo, i czy jakieś schizy są

08.04.2025, 17:56
Euforia dopaminowa to też euforia, w moim odczuciu.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
14.04.2025, 17:36
Nep Pablo ma najlepszy jaki jadłem ja i moje znajome są z tego zadowolone ze to jest to co jest temu co mi da to co ma mi dac jest mi to dane z tym to jest najlepiej jak mi eufo wjedzie to mam najlepszy czas jaki mam w tym samym czasie mi jest bardzo mało znane to co mi jest bardzo podobne do tego co było dawniej za najlepszych czasów Nepa
15.04.2025, 14:45
Zapomnialem recki wrzucic - Nep swietny.
Rozpisze sie moze wieczorem jak wszystko sie podomyka, zdjecia tez wstawie.
Jezeli masz dylemat co wybrac, Nepa czy Alfe ale dopiero zaczynasz romans ze stimami to bierz Nepa i pierw poznaj dzialanie stimow !
Jak jestes stary wyga i wiesz co robisz, jak sie zachowac i kiedy zbastowac - Bierz Alfe, nie zawiedziesz sie
Rozpisze sie moze wieczorem jak wszystko sie podomyka, zdjecia tez wstawie.
Jezeli masz dylemat co wybrac, Nepa czy Alfe ale dopiero zaczynasz romans ze stimami to bierz Nepa i pierw poznaj dzialanie stimow !
Jak jestes stary wyga i wiesz co robisz, jak sie zachowac i kiedy zbastowac - Bierz Alfe, nie zawiedziesz sie

16.04.2025, 19:12
(10.04.2025, 16:08)Coolchems napisał(a): NEP jest tej samej jakości co ostatnio!
Również wygląd produktu i zapach.
Polecam 10/10 💎 🇨🇴
Kup ten produkt jak najszybciej ! Bo na pewno za jakiś czas się wyprzeda.
Także polecam produkt dający mi faze zwaną stymulacja połączona z nepowym wjazdem euforycznym czego za bardzo nie lubię nie jestem wstanie opisać jak to wygląda jestem za kupnem produktu od pabla daje euforie i stymulacje oceniam produkt na 9/10