Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
11.02.2023, 18:45
Lifeisbrutal bo tak jest, krecha(meta, alfa, hex) stawia na nogi, budzi dosłownie z tego alkoholowego amoku, tak samo i krechy nie przepijesz, nastimuj sie i sprobuj to przepić, predzej watroba ci siądzie
przy koksie w polaczeniu z etanolem w zoladku powstaje kokaetylen, ktory ma katastrofalne skutki dla bebechów, za to działa synergicznie do obu tych substancji
meta + % bez sensu mix
przy koksie w polaczeniu z etanolem w zoladku powstaje kokaetylen, ktory ma katastrofalne skutki dla bebechów, za to działa synergicznie do obu tych substancji
meta + % bez sensu mix
13.02.2023, 09:35
A jak z połączeniem dwóch stimów mam na myśli alfę i analogu hexa w odpowiednim dawkowaniu.Nie będzie to zbyt duża bomba dla organizmu a raczej psychiki bo fizycznie to zawsze to jakoś się ogarnę zawsze.A nie chciałbym krzywych akcji? Np tak 50 mg alfy i 20 mg hexa?
13.02.2023, 10:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.02.2023, 10:22 przez Lifeisbrutal.)
@"PUDZILLA" Lubię nowe doświadczenia.Wiem jak działają substancje.Dlatego zastanawia mnie czego właśnie bym się mógł spodziewać po takim połączeniu.Przed jednak wolałem się upewnić czy na pewno bezpieczne połączenie to będzie
13.02.2023, 10:27
Lifeisbrutal przybliże ci analogie, jakoby ten mix jest odzwierciedleniem popijania yerby energetykiem xD mam nadzieję, że juz rozumiesz bezsensowność tego mixu
6 APB-2FMA-4 ho-met???
Czy taki mix będzie Ok? Podobne być do blue bliss pils.
Jeżeli solo 6 APB startowałem 150 mg i
Było Ok to ile dać reszty? Jak wypada 6APB z Hometem? 6 z Fma i homet z Fma?
Czy inaczej to można zmiksować ? Zależy mi żeby faza była z 8-10 godzin. W jakiej kolejności ładować? A może wszystko razem.
Wiem ze nie należy miksować, ale…..
Pozdrawiam
Czy taki mix będzie Ok? Podobne być do blue bliss pils.
Jeżeli solo 6 APB startowałem 150 mg i
Było Ok to ile dać reszty? Jak wypada 6APB z Hometem? 6 z Fma i homet z Fma?
Czy inaczej to można zmiksować ? Zależy mi żeby faza była z 8-10 godzin. W jakiej kolejności ładować? A może wszystko razem.
Wiem ze nie należy miksować, ale…..
Pozdrawiam