Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
05.09.2024, 18:05
A ja tak o bym se przypierdolil mikro kreske az mnie z papci wypierdoli.
Patrz Komu Ufasz
09.09.2024, 07:24
Polecam ten nepik od escobara zrobiłem kilka nocy na nim bardzo fajna sprawa w ogóle nep to mój przyjaciel
15.09.2024, 12:59
Ktoś wie czy odparowany NEP jest rozpuszczalny w wodzie czy nie? Mówiąc dokładniej, chcę zrozumieć, czy jeśli waporyzuję go za pomocą fajki wodnej, a nie zwykłej fajki, część substancji zostanie odfiltrowana z wody, tak jak dzieje się to w przypadku metamfetaminy krystalicznej, czy też składnik aktywny przejdzie w całości, tak jak w przypadku THC w marihuanie. Czy w wodzie pozostają jakieś straty?
28.09.2024, 17:20
NEP; N-etylonorpentedron; alfa-etyloaminopentiofenon, alfa-EAPP, α-etyloamino-walerofenon;
IUPAC: 2-(etyloamino)-1-fenylopentan-1-on
zakładam ogólny wątek dla substancji bo widzę że nie ma, a nie widze sensu wstawiać badań które ostatnio przeglądałem do typowego tematu o produkcie z konketnego sklepu.
Spierałem sie z kimś, że pentedron wcale nie jest mocniejszy od NEPa (bo nie jest). Oczywiście ekspert z którym dyskutowaem, to w ogóle ćpa od roku 1692 i wie wszystko, twierdził że pentedron jest mocniejszy od nepa, bo penta sie jadło za starych dobrych czasów, a jak wszyscy wiemy za starych dobrych czasów wszystko było lepsze i tak dalej. Otóż nie.
https://sci-hub.se/10.1016/j.neuropharm.2021.108475
NEP jest 2-3x mocniejszy od pentedronu. Taki dobry, ładny niespierdolony sort, nie taki jak kiedyś predator sprzedawał brązowe z chin (xD) jest spokojnie 3x mocniejszy.
A jak już temat o nepie... ktoś wie gdzie teraz najlepiej zamówić?
28.09.2024, 17:24
Mocniejszy czyli pentedronu musisz przystefanić 3X tyle co NEP, żeby osiągnąć taki sam poziom ućpania. Ale nie zmienia to faktu, że obydwie substancje są raczej inne w odczuciach?
(28.09.2024, 17:20)horsii napisał(a):
NEP; N-etylonorpentedron; alfa-etyloaminopentiofenon, alfa-EAPP, α-etyloamino-walerofenon;
IUPAC: 2-(etyloamino)-1-fenylopentan-1-on
zakładam ogólny wątek dla substancji bo widzę że nie ma, a nie widze sensu wstawiać badań które ostatnio przeglądałem do typowego tematu o produkcie z konketnego sklepu.
Spierałem sie z kimś, że pentedron wcale nie jest mocniejszy od NEPa (bo nie jest). Oczywiście ekspert z którym dyskutowaem, to w ogóle ćpa od roku 1692 i wie wszystko, twierdził że pentedron jest mocniejszy od nepa, bo penta sie jadło za starych dobrych czasów, a jak wszyscy wiemy za starych dobrych czasów wszystko było lepsze i tak dalej. Otóż nie.
https://sci-hub.se/10.1016/j.neuropharm.2021.108475
NEP jest 2-3x mocniejszy od pentedronu. Taki dobry, ładny niespierdolony sort, nie taki jak kiedyś predator sprzedawał brązowe z chin (xD) jest spokojnie 3x mocniejszy.
A jak już temat o nepie... ktoś wie gdzie teraz najlepiej zamówić?
Probé varios NEP: el NEP del mono tramposo espacial, el NEP de los clones Fun**, el NEP de Katy, que, por cierto, tiene cabello rubio masculino entre los cristales de NEP.
Y la tienda que finalmente me lleva al paraíso es NEP drsupp*y.n*
No sé de dónde viene esta gente, pero tienen materiales de gran calidad.
Según el laboratorio kykeonalytics, incluso la 2-FDCK que tienen es ketamina real.
02.10.2024, 12:49
roccomanfredi przeciez thc się nie miesza z wodą, osadza się na szkle jak praktycznie wszystko co palisz, ale to i tak śladowe ilości i mocno zanieczyszczone
06.10.2024, 07:21
(02.10.2024, 17:06)roccomanfredi napisał(a): Mglus808 Tak, wiem. Prawdopodobnie nie wyjaśniłem dobrze lub prawdopodobnie z powodu tłumacza. Chciałem zapytać, czy woda odfiltruje NEP z jego aktywnego składnika, jak na przykład dzieje się w przypadku mety.
Nep się w chuj dobrze rozpuszcza w wodzie... A śmierdzi potem jeszcze gorzej. Ogólnie jak ty wapujesz nepa przecież tego się palić nie da tak paskudnie smakuje. Zygam na samą myśl o tym...
Oststnio nawet próbowałem zrobić wolna zasadę z tego i spróbować vapo . Takie samo gówno jak i przed. Produkt kompletnie nie nadaje się do vapo. Freebase robiony dwoma metodami. Z jednej otrzymałem olejek z drugiej osad próbowałem vapowac obydwa. Jeśli już to lepiej robić wersję z osadem i później na sniffa. Ale efekt będzie taki jak w przypadku sortu od Eskobara , czysty i mocny w chuj xd