Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
15.10.2022, 13:10
Wcześniej jakoś zachwalałeś tego vendora... Zatem dlaczego teraz czas go błotem obrzucić?
15.10.2022, 13:43
Tez jestem ciekaw co Ci się tam wydarzyło u designera. Powiem szczerze, że dziwi mnie, że akurat z nim jakieś problemy były...
15.10.2022, 14:09
Ja tam problemów nie miałem nigdy a kupowałem od niego alfe jak kiedyś escobar nie mial przez chwilę apihp to zamowilem od niego , ale wtedy go na tym forum nawet nie było he jeszcze jedno 25g apihp bialy powder w grudzie lezy w magazynie. Tylko że ja nie zamawiałem u designer od 3/4 miesięcy. Więc nie wiem co tam się teraz dzieje , napisałem raz e-mail z miesiac temu moze coś koło tego z zapytaniem nie dostałem odpowiedzi i wiecej nie pisałem.
15.10.2022, 14:13
Z V miałem do czynienia dwa razy szybko odp na maile co do wysyłki też dało się dogadać a było to z jakiś miesiąc temu w sumie maile co jakiś czas dostaje od niego np o jakiś tam promocjach czy coś w tym stylu
15.10.2022, 16:55
UltraKsiężyc nieno spokojnie sample i tak są z innych źródeł design to. Dodatek mogę poczekać nei. Przeoczył napewno piszemy całkiem często
15.10.2022, 16:57
Wątpię, żeby przeoczył maila, bo praktycznie zawsze na każdą wiadomość odpisuje w miarę szybko. Widocznie vendor ma wyjebane na wysyłanie darmowych sampli - napisał coś na odczepnego i tyle.
15.10.2022, 17:04
Maniek aaa to o sample chodziło to jest pewnie tak jak piszesz.Myślałem,że o zamówienie
Trochę wstyd tak o sample pisać by mi było mam na myśli swoją osobę.Są rzeczy ważne i ważniejsze jak się chce mieć przyjemności trzeba trochę zapracować na to takie moje zdanie,ale każdy orze jak może.Życie nauczyło mnie jednego nie ma siana nie ma ćpania proste
Trochę wstyd tak o sample pisać by mi było mam na myśli swoją osobę.Są rzeczy ważne i ważniejsze jak się chce mieć przyjemności trzeba trochę zapracować na to takie moje zdanie,ale każdy orze jak może.Życie nauczyło mnie jednego nie ma siana nie ma ćpania proste