Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
15.02.2024, 12:25
@"Twilight Sparkle" Zostawiam wszystko, oprócz nóg. Nogi zbieram, bo grzyb szybciej odrasta
27.02.2024, 13:07
Sorry za offttop ale miałem w środku nocy dojebany realny sen w roli tego grzyba xD w śnie spotkałem kota_kreskowego, Kajabuza, horsiego, Mańka, Benia xD no wszyscy święci to wyglądało jak jakiś trip raport w moim śnie 😂
A tak całkiem serio w sezonie muszę spróbować w końcu tego grzybka 🍄
A tak całkiem serio w sezonie muszę spróbować w końcu tego grzybka 🍄
27.02.2024, 14:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.02.2024, 14:14 przez Lifeisbrutal.)
@"Twilight Sparkle" Tam nie było żadnego podtekstu seksualnego to wygladało tak że jedliśmy amunitke później jakieś halucynki do tego i wszystko się łączyło w całość 😂 sen zrobił mi cały dzień dzisiaj xd
Ps. Muszę więcej siedzieć na forum przed spaniem to będzie więcej snów z wami. XDD
Szczerze wolę mieć takie sny niż budzić się w środku nocy w przerażeniu bo chuj wie co złego mi się śni.
Koniec offtopu xDD
Ps. Muszę więcej siedzieć na forum przed spaniem to będzie więcej snów z wami. XDD
Szczerze wolę mieć takie sny niż budzić się w środku nocy w przerażeniu bo chuj wie co złego mi się śni.
Koniec offtopu xDD
03.03.2024, 18:15
Po mieszaniu muchomora z hhc widziałem wszystko jak w kreskówce, ogólnie w wersji animowanej chłopaków z baraków był taki motyw...
Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem
04.03.2024, 00:20
@"Twilight Sparkle" sporawe, ale w gramach nie powiem. Jadłem nieparzyste ilości kapeluszy
Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem