Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
Hmm, może przestań napierdalać w nos i daj mu się zregenerować?
Otworów w ciele masz wiele, poza nosem. Do nich też można aplikować.
Wkładaj temat do kapsułek żelowych, albo poskręcaj w bombki.
Nie chce byc chamski, ale 10 lat napierdalasz i takich rzeczy nie wiesz? Że temat można połykać? xD
Otworów w ciele masz wiele, poza nosem. Do nich też można aplikować.
Wkładaj temat do kapsułek żelowych, albo poskręcaj w bombki.
Nie chce byc chamski, ale 10 lat napierdalasz i takich rzeczy nie wiesz? Że temat można połykać? xD
26.12.2024, 12:49
Wiem, że można brać oral, ale nigdy nie miałem przekonania. Dla mnie klama to jest taki rytuał, bo faza od razu wchodzi.
Niestety nie mam kapsułek.
Nos płucze solą morską, ale chuja pomaga.
Nie umiem zostawiać na inny raz niestety 😔
Czyli mogę wsypać do napoju, wymieszać i wypić?
Dzięki za zainteresowanie
Niestety nie mam kapsułek.
Nos płucze solą morską, ale chuja pomaga.
Nie umiem zostawiać na inny raz niestety 😔
Czyli mogę wsypać do napoju, wymieszać i wypić?
Dzięki za zainteresowanie
26.12.2024, 12:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2024, 12:54 przez Lifeisbrutal.)
Firana Tak, śmiało możesz wsypać i wypić. Tylko nie syp powyżej grama bo będziesz miał za grubo.
26.12.2024, 15:47
słuchaj horsika, jak już musisz zayebać w coś innego niż w nochala to masz jeszcze nadające sie do tego sławne dwa otwory..
a jesli chodzi o nos i potrafisz sobie zrobić chwile prozerwy to do przegotowanej lekko cieplej wody dosyp kilka łyżeczek SODY
przepłukaj tym nos ( poradniki na jutubach są jak co ) nos jak nowy ( a przynajmniej jeszcze ogarnie trochę tematu )
dasz radę nie poddawaj się ( do końca wora )
... albo przestań po prostu na parę dni ( żart bo wiem że tak nie zrobisz ) ale to najlepsze wyjście.
dobrych lotów
a jesli chodzi o nos i potrafisz sobie zrobić chwile prozerwy to do przegotowanej lekko cieplej wody dosyp kilka łyżeczek SODY
przepłukaj tym nos ( poradniki na jutubach są jak co ) nos jak nowy ( a przynajmniej jeszcze ogarnie trochę tematu )
dasz radę nie poddawaj się ( do końca wora )
... albo przestań po prostu na parę dni ( żart bo wiem że tak nie zrobisz ) ale to najlepsze wyjście.
dobrych lotów
mrrrrau
a który z was Panie profesorze napisał o płukaniu nosa SODĄ?
+ Lifeisbrutal napisałeś do typa już 4 odpowiedzi... chcesz o tym porozmawiać? ( lol )
+ to jest forum - rozumiem że jedna odpowiedź oznacza wyznacznik jakości? a może kurła mam inne zdanie niż TY?
+ czemu się do horsiego nie przyyebałeś - on tez o orali pisał jak ty ...
serio? (zluzuj... ja wiem, że ilośc postów do soboty się zgadzac musi, ale juz nie przesadzaj )
udanego sylvestra koleszko
+ Lifeisbrutal napisałeś do typa już 4 odpowiedzi... chcesz o tym porozmawiać? ( lol )
+ to jest forum - rozumiem że jedna odpowiedź oznacza wyznacznik jakości? a może kurła mam inne zdanie niż TY?
+ czemu się do horsiego nie przyyebałeś - on tez o orali pisał jak ty ...
serio? (zluzuj... ja wiem, że ilośc postów do soboty się zgadzac musi, ale juz nie przesadzaj )
udanego sylvestra koleszko
mrrrrau
26.12.2024, 16:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2024, 16:11 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Napisałem żeby zrobił sobie inhalacje, na pewno nie jest ułomny żeby nie wiedzieć, że trzeba nasypać soli czy sody oczyszczonej do wody. Sama woda nic mu nie da.
Horsii wspomniał o oralu i o innych otworach w które może sobie podać tego mefa. Więc dlaczego mam się do niego przejebać?
Do ciebie mam ale bo żywcem przepisałaś to co już zostało napisane ujmując to w inne słowa.
Komu się posty muszą zgadzać temu się muszą.
Horsii wspomniał o oralu i o innych otworach w które może sobie podać tego mefa. Więc dlaczego mam się do niego przejebać?
Do ciebie mam ale bo żywcem przepisałaś to co już zostało napisane ujmując to w inne słowa.
Komu się posty muszą zgadzać temu się muszą.