Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
27.10.2024, 12:28
recki zazwyczaj takie są każdego ( subiektywne ), chociaż ja staram się napisać jak wytrzeźwieję i na w miarę czystą głowę, bo wiadomo, że na bani to się napisze wszystko a 3CMC bardzo lubię, w życiu nie spodziewałam się że może przeskoczyć 3MMC ma taki specyficzny klimat które nie ma żaden inny keton, i ta szczypta psychodeli kurcze to u mnie niespotykane abym tak się w tajemnice świata ( i pierdoł mnie otaczających ) wkręcała, stim stimem, ale to nie stim typu że musisz coś zrobić i ci włącza koncentrację, tutaj jest zupełnie coś innego, jak po jakimś leku? ciekawa jestem ( na trzeźwo teraz pisząc haha ) co tak na serio się jeszcze po 3CMC w głowie uruchamia...
ale sorcik od Pablo - petarda i to w dosłownym znaczeniu!
ale sorcik od Pablo - petarda i to w dosłownym znaczeniu!
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
28.10.2024, 20:29
Jak już bedzie mial ktos nowy rzut 3cmc poproszę o opinie i zdjęcie jak najszybciej bo nie wiem czy wziąć 3cmc czy 4mmc
29.10.2024, 11:23
Miałem kilka razy prawdopodobnie różne sorty trójki od Esco i za każdym razem produkt był jak na wcześniej publikowanych zdjęciach, wysokiej jakości i aktywny.
Brałbym nawet w ciemno.
Brałbym nawet w ciemno.
29.10.2024, 21:53
(28.10.2024, 20:29)Szatan69 napisał(a): Jak już bedzie mial ktos nowy rzut 3cmc poproszę o opinie i zdjęcie jak najszybciej bo nie wiem czy wziąć 3cmc czy 4mmc
3 cmc i 4 mmc mają inne profile działania więc sam powinieneś wiedzieć co wolisz Ja moge polecić 3 cmc ice bo jest zajebiste