Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
26.12.2024, 16:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2024, 16:24 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Ty naprawdę jesteś nie kumata....
To co wspomniałaś wyżej to jest inhalacja. Nigdzie kurwa nie napisałaś o płukaniu zatok.
Weź się zastanów co ty piszesz bo naprawdę nie mam siły już na ciebie dziewczyno.
Próbujesz się teraz wymigać od tego co powtarzasz po mnie czy po horsim.
Gdybym pierdolił głupoty to moderator by mi nie lajkował postów.
To co wspomniałaś wyżej to jest inhalacja. Nigdzie kurwa nie napisałaś o płukaniu zatok.
Weź się zastanów co ty piszesz bo naprawdę nie mam siły już na ciebie dziewczyno.
Próbujesz się teraz wymigać od tego co powtarzasz po mnie czy po horsim.
Gdybym pierdolił głupoty to moderator by mi nie lajkował postów.
(26.12.2024, 15:47)DarkSonia napisał(a): słuchaj horsika, jak już musisz zayebać w coś innego niż w nochala to masz jeszcze nadające sie do tego sławne dwa otwory..
a jesli chodzi o nos i potrafisz sobie zrobić chwile prozerwy to do przegotowanej lekko cieplej wody dosyp kilka łyżeczek SODY
przepłukaj tym nos ( poradniki na jutubach są jak co ) nos jak nowy ( a przynajmniej jeszcze ogarnie trochę tematu )
dasz radę nie poddawaj się ( do końca wora )
... albo przestań po prostu na parę dni ( żart bo wiem że tak nie zrobisz ) ale to najlepsze wyjście.
dobrych lotów
to jest IRYGACJA ZATOK / PŁUKANIE ZATOK ...człowieku ... nie inhalacja jak twierdzisz to dwie różne metody dbania o drogi oddechowe.
serio nie rób z siebie idioty. i nie próbuj robić ze mnie.
jak tego nie rozumiesz to sobie z google pogadaj albo z chat-gpt ... a jak to nie wystarczy to może się moderator wypowie - bo nim póki co nie jesteś.
pisz swoje wywody ale od ogarniania ludzi na forum są chyba odpowiednie osoby? czy to też Ci się popierdoliło?
prostego przekazu nie czaisz... święta nie wychodzą Ci na dobre...
trochę przykre, ja już ( tak jak w temacie o szkoleniu piesków ) pasuje,
i pozdrawiam oraz dużo dużo zdrówka życzę, przyda Ci się.
( nie wiem może po prostu nie doczytałeś mojego pierwszsego wpisu dokładnie i uznałeś że piszę to co ty - wybaczam.
Ale znając życie nawet się do tego nie przyznasz ... bo przecież tyle postów już najebałeś. )
mrrrrau
26.12.2024, 16:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2024, 16:43 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Ok, zwracam honor tutaj się zajebałem w akcji przyznaje i nie doczytałem. Ale to nie zmienia faktu, że powtórzyłaś to co napisał horsii i ja.
Takze na przyszłość jeśli zostało już coś napisane to nie powtarzaj tego bo robi się burdel.
Takze na przyszłość jeśli zostało już coś napisane to nie powtarzaj tego bo robi się burdel.
26.12.2024, 16:44
Dobrze Lajfik... postaram się pisać tylko to co uznam, że już nie ma - a moge jeszcze trącić swoje 3 grosze!
musimy kiedyś zajebać po kreseczce
musimy kiedyś zajebać po kreseczce
mrrrrau
26.12.2024, 17:14
Wypiłem te miksturę i dziwnie to weszło. Przyjebało mnie do łóżka i nawet na fajkę nie mam sił wstać
26.12.2024, 18:17
chłopa przygniotło, ciekawe jak przeżyje opuszczanie przyjaciela mefisto
mrrrrau
31.12.2024, 15:32
Kiedyś myślałem, że MMC są nienaturalne i nieorganiczne..CMC pokazały, że jednak się myliłem xd
kot_kreskowy No co ty, skąd ty to wziąłeś? Przecież obie substancje są całkowicie syntetyczne i nie występują w naturze, podobnie jak prekursory do nich. W ogóle żadna chyba pochodna katynonu, poza "oryginalnym" katynonem (bk-amfetamina) ktory pochodzi z khatu (czuwaliczki jadalnej) nie wystepuje w naturze.
Jeśli chodziło ci o katynon z liści khatu, to nigdy przenigdy nie używało sie go jako prekursora do żadnej z tych substancji. Sam katynon czysty miał bardzo ograniczoną popularność, wpierdalano go na przełomie lat 1999/2000 i wczesnych 2000 w Izraelu, i nawet wtedy syntezowano go całkowicie laboratoryjnie, bo ekstrakcja substancji z lisci była zwyczajnie nieopłacalna. ale pare osób sie przekręciło i szybko wypadł z obiegu. u nas tego chyba w ogole nie bylo, zanim zabawa w chemię gospodarczą dotarła do nas na dobre to w izraelu zdążyli jeszcze przetestować dimetylokatynon (już nie tak imponujący jak katynon), a potem to już mefedron był dawno wymyślony.
To wszystko to syntetyczne gówno i nie ma nic wspólnego z naturą, ani substancje właściwe ani prekursory do nich. Mefedron sie robi z 4-metylopropiofenonu albo jego 2'-bromowanej pochodnej (z tego szybciej bo tu to juz niewiele jest do ukonczenia produktu), to wszystko jest z laboratorium. Pisząc "organiczny", "naturalny" - chodzi o odczucie fazy, a nie o pochodzenie substancji.
jako ciekawostka dodam że prekursory do klefa, mefa, metaklefa są w Polsce całkowicie legalne i łatwo dostępne, i zaopatrujemy w nie sporą część europy Polska ketonowe zagłębie. Jedyne w czym mozemy przodować w tej popierdolonej europie.
Jeśli chodziło ci o katynon z liści khatu, to nigdy przenigdy nie używało sie go jako prekursora do żadnej z tych substancji. Sam katynon czysty miał bardzo ograniczoną popularność, wpierdalano go na przełomie lat 1999/2000 i wczesnych 2000 w Izraelu, i nawet wtedy syntezowano go całkowicie laboratoryjnie, bo ekstrakcja substancji z lisci była zwyczajnie nieopłacalna. ale pare osób sie przekręciło i szybko wypadł z obiegu. u nas tego chyba w ogole nie bylo, zanim zabawa w chemię gospodarczą dotarła do nas na dobre to w izraelu zdążyli jeszcze przetestować dimetylokatynon (już nie tak imponujący jak katynon), a potem to już mefedron był dawno wymyślony.
To wszystko to syntetyczne gówno i nie ma nic wspólnego z naturą, ani substancje właściwe ani prekursory do nich. Mefedron sie robi z 4-metylopropiofenonu albo jego 2'-bromowanej pochodnej (z tego szybciej bo tu to juz niewiele jest do ukonczenia produktu), to wszystko jest z laboratorium. Pisząc "organiczny", "naturalny" - chodzi o odczucie fazy, a nie o pochodzenie substancji.
jako ciekawostka dodam że prekursory do klefa, mefa, metaklefa są w Polsce całkowicie legalne i łatwo dostępne, i zaopatrujemy w nie sporą część europy Polska ketonowe zagłębie. Jedyne w czym mozemy przodować w tej popierdolonej europie.