Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Nightmares.)
Dotarlo, pakowanie ponownie bez zarzutow, super. Bardzo ladnie wyglada, dla mnie pachnie troche jak cynamon. Baaardzo twarde, jak zesmy sprobowali z chlopakami mlotem pneumatycznym na robocie je pokarac, to tylko dym kurwa poszedl z niego i mlot do wyjebania!
Niestety wyszlo tak, ze temat zostaje zapakowany prozniowo i wsadzony do lodowki na dluzszy okres czasu, 3 miesiace to minimum i po tym czasie zostanie dopiero stestowany, ze wzgledu na wiekszy detoks. Ale i tak wiadomo, ze to bedzie kozak, nawet tego nie trzeba pisac, bo temat od esco, to temat od esco.
Niestety wyszlo tak, ze temat zostaje zapakowany prozniowo i wsadzony do lodowki na dluzszy okres czasu, 3 miesiace to minimum i po tym czasie zostanie dopiero stestowany, ze wzgledu na wiekszy detoks. Ale i tak wiadomo, ze to bedzie kozak, nawet tego nie trzeba pisac, bo temat od esco, to temat od esco.
Upycham pieniądze w worach, ale chyba pod oczami zarywam kolejną nockę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
I święta mam praktycznie co dzień, bo co chwile jem sobie bombkę
57 minut(y) temu
Do mnie też Ice dotarł na pokład, podziękowania za ultraszybką przesyłkę! Reckę zdam jak przetestuję oczywiście.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność