Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
25.10.2022, 09:20
Designer-Chems jak wejdziesz na mail, to czeka tam wiadomość moja
wejdź jak będziesz mógł pozdrawiam
wejdź jak będziesz mógł pozdrawiam
26.10.2022, 17:12
W waszym sklepie po zalogowaniu gdy chce przejść do zakładki moje konto widnieje wiadomość [size=1]Ooops.[/size]
The page you were looking for couldn't be found.
Błąd 404
Designer-Chems
The page you were looking for couldn't be found.
Błąd 404
Designer-Chems
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Witam, po kilku mailach udało nam się z Desingerem umówić na darmowe sample Alfy, to też jak już będą one u mnie pojawi się recenzja
Kontakt fajny idzie się dogadać, ile paka leci aktualnie się okaże dam znać
Vendor odpisuje w ten sam dzień najpóźniej na drugi
jest to moje drugie tego typu zamówienie u tego vendora, tak więc na obecny moment polecam wam pana Designer-Chems
Kontakt fajny idzie się dogadać, ile paka leci aktualnie się okaże dam znać
Vendor odpisuje w ten sam dzień najpóźniej na drugi
jest to moje drugie tego typu zamówienie u tego vendora, tak więc na obecny moment polecam wam pana Designer-Chems
27.10.2022, 10:32
U mnie też paczki zawsze lądowały w przeciągu 4-8dni jakość ich produktów była zawsze zadowalająca szczególnie Broma i 2fdck w dodatku ta przecena na fdck
Zamówione 5-meo-mipt
Doszło 5-meo-dipe
Kontakt uważam za dobry odpisują dosyć szybko i udzielają wyczerpujących odpowiedzi
Wysyłka szybko 3 dni robocze przy najdroższej opcji dostawy
Co do samego pakowania jest to poprostu wysłane i jak na tego typu chemikalia mogło by być spakowane lepiej
lekkie zamieszanie z dostawą ale ostatecznie wyszło na to że wszystko jest ok ( komuś wkradł się błąd w wiadomości mail wszystko było poprawienie) Designer-Chems pozdrawiam
P.s opis substancji dam po testach
Maniek dodał byś odczynnik bo go nie widzę w sklepie
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki