Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
(23.02.2024, 18:08)Dopal.org napisał(a): Przemyślimy przeniesienie przycisku w inne miejsce i zmniejszenie go.
Jeśli masz problem aby to zmienić to po co tu jesteś ? ile czasu mamy czekać , jest to wkurzające ze trzeba się prosić
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
25.02.2024, 17:37
horsii S-N Wystosowałem prośbę do technika w sprawie przywrócenia funkcji samodzielnego usuwania kogoś z listy ignorowanych dla wszystkich użytkowników. Technik zapewne miał na myśli, że prośba zostanie spełniona, a dodatkowo przemyśli czy nie przenieść tego przycisku do ignorowania w inne miejsce.
05.03.2024, 21:50
Co wejde na forum, to mam powiadomienie o 2 wiadomosciach na PW w tyn czerwonym "czyms", no wiecie. Ale Jak klikam w te koperte, zeby otworzyc ich liste, to nagle jest zero, i na liscie nie ma zadnych nowych wiadomosci.
05.03.2024, 22:23
Ostatnio miałem podobną sytuację. Jedyna różnica to powiadomienie o jednej wiadomości
Powiadomiłem technika, żeby sprawdził co jest grane.
Powiadomiłem technika, żeby sprawdził co jest grane.
06.03.2024, 15:53
Ustawienia konta/Inne/Znajomi i ignorowani/Edytuj listę ignorowanych i potem przy ignorowanym nickname jest taka ikonka (usuń z listy) w którą klikasz kursorem.
10.03.2024, 13:05
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale pisze coś na czacie i po wysłaniu wiadomości przewija mi stronę do początku. Można sprawdzić o co chodzi?
10.03.2024, 14:41
Lifeisbrutal
U mnie na tel jest ok.
U mnie na tel jest ok.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
mam pewne ale odnosnie oznaczania ludzie na chacie, mianowicie chodzi o to, ze sie dostaje powiadomienie o tym jak ktos cie wspomni.
z jednej strony dobrze bo pomyslal by ktos ze moglbys mu odpowiedziec ale...
ale czasem widzisz nastepujacy widok
myslisz sobie, ktos mnie wspomnial, chetnie odpowiem, klikasz w powiadomienia i widzisz takie cos
nachodzi mysl, no kurwa jest na co poodpowiadac, ludzie wspominaja cie na chacie, nagle nachodzi cie ochota sprawdzic co o tobie pisano i myk, widzisz cos takiego XDD
i tu sie rodzi moje pytanie, po chuj dostajemy te powiadomienia ze ktos nas wspomnial, skoro nawet nie mozemy przewinac chatu na tyle, zeby zobaczyc o czym byla gadka?
nie lepiej dac mozliwosc cofniecia chatu do powiedzmy 24h albo chociaz zaznaczyc w powiadomieniu, co dokladnie zostalo napisane?
zaloze sie, ze nie jestem jedynym, kogo ten fakt irytuje, marzy mi sie aby to zostalo w jakis rozsadny sposob rozwiazane
dzieki Lifeisbrutal za ponoc w zebraniu materialow, fajnie by bylo to jakos ogarnac aby mialo rece i nogi
pozdro
Maniek Admin halo, prosze interweniowac
z jednej strony dobrze bo pomyslal by ktos ze moglbys mu odpowiedziec ale...
ale czasem widzisz nastepujacy widok
nie lepiej dac mozliwosc cofniecia chatu do powiedzmy 24h albo chociaz zaznaczyc w powiadomieniu, co dokladnie zostalo napisane?
zaloze sie, ze nie jestem jedynym, kogo ten fakt irytuje, marzy mi sie aby to zostalo w jakis rozsadny sposob rozwiazane
dzieki Lifeisbrutal za ponoc w zebraniu materialow, fajnie by bylo to jakos ogarnac aby mialo rece i nogi
pozdro
Maniek Admin halo, prosze interweniowac
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW