Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market- Temat główny
19.03.2025, 16:52
Uwaga, czas na apel szkolny 
Wszystkie zaległości w zamówieniach zostały nadrobione, polecam zajrzeć na wasze skrzynki pocztowe (w spamie też patrzcie ewentualnie). Ta informacja oznacza, że po wszelkich problemach technicznych, wracamy do Hajlajfowej, szybkiej realizacji zamówień.
Wszystkie oferowane przez nas produkty są aktualnie na stanie.
Nasz sklep znajduje się teraz pod adresem www.high-life.market - niestety musimy się pożegnać z poprzednią domeną.
Wczorajsza sytuacja wyszła dla nas na plus, bo mogliśmy popracować nad zabezpieczeniem się na przyszłość przed ponownymi "atakami" tego typu.
Strona jest w tym momencie mocno okrojona, gdyż naszym celem było głównie przywrócenie podstawowych funkcjonalności (niektóre funkcjonalności działają nawet lepiej niż 2 dni temu!). Upewniliśmy się, że najnowsza funkcjonalność, tj. możliwość samodzielnego zamówienia oraz opłacenia zamówienia za pomocą sklepu jest dostępna.
Postaramy się w najbliższym czasie zaktualizować wszystkie niezbędne informacje, w tym zdjęcia produktów.
Komunikacja będzie nadal tymczasowo obsługiwana poprzez adres email kontakt-highlife@proton.me
Dziękujemy wszystkim za wsparcie, cierpliwość i wyrozumiałość.
Hajlajfy po każdej porażce wstają coraz mocniejsi
Psst... podobno zbliżają się kolejne nowości

Wszystkie zaległości w zamówieniach zostały nadrobione, polecam zajrzeć na wasze skrzynki pocztowe (w spamie też patrzcie ewentualnie). Ta informacja oznacza, że po wszelkich problemach technicznych, wracamy do Hajlajfowej, szybkiej realizacji zamówień.
Wszystkie oferowane przez nas produkty są aktualnie na stanie.
Nasz sklep znajduje się teraz pod adresem www.high-life.market - niestety musimy się pożegnać z poprzednią domeną.
Wczorajsza sytuacja wyszła dla nas na plus, bo mogliśmy popracować nad zabezpieczeniem się na przyszłość przed ponownymi "atakami" tego typu.
Strona jest w tym momencie mocno okrojona, gdyż naszym celem było głównie przywrócenie podstawowych funkcjonalności (niektóre funkcjonalności działają nawet lepiej niż 2 dni temu!). Upewniliśmy się, że najnowsza funkcjonalność, tj. możliwość samodzielnego zamówienia oraz opłacenia zamówienia za pomocą sklepu jest dostępna.
Postaramy się w najbliższym czasie zaktualizować wszystkie niezbędne informacje, w tym zdjęcia produktów.
Komunikacja będzie nadal tymczasowo obsługiwana poprzez adres email kontakt-highlife@proton.me
Dziękujemy wszystkim za wsparcie, cierpliwość i wyrozumiałość.
Hajlajfy po każdej porażce wstają coraz mocniejsi

Psst... podobno zbliżają się kolejne nowości
19.03.2025, 17:45
No i elegancko.
Ludziki się ucieszą
Pozdrawiam
Ludziki się ucieszą

Pozdrawiam
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.03.2025, 18:11
Gołąb wylądował a na pokładzie amph,nep,ketamina i 3-fmc.Testy i recenzje niebawem 🔥
19.03.2025, 19:20
Paczka juz na miejscu, jak wyjme ze skrzynki to zrobie foty jezeli ktos nie widzial.
Proszę o kontakt na e-mail. Pisałem na starego i nowego emaila zero odezwu nie wiem czy ja coś złe robię czy coś. Wsumie to raz odpowiedziano mi. Czekam tez nadal na paczke a chciałem się dowiedzieć jakiś informacji kiedy będzie bo tez wyjeżdżam za granicy do pracy.
...
20.03.2025, 01:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2025, 01:20 przez High-LifeMarket.)
Polecam sprawdzić spam, bo wysłałem do Ciebie wiadomość już dwukrotnie.
Właśnie sprawdziłem skrzynkę pocztową - sprawdzajcie dokładnie wasze skrzynki i foldery spam/inne itp. bo jest już was kilku co nie widziało moich najnowszych maili.
Właśnie sprawdziłem skrzynkę pocztową - sprawdzajcie dokładnie wasze skrzynki i foldery spam/inne itp. bo jest już was kilku co nie widziało moich najnowszych maili.