Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - per rectum
27.12.2022, 10:50
Niby normalna droga podania, mi akurat wcale nie kojarzy się z pedalatwem, ale skoro nie mam dolegliwości przy innych roa, to po co kombinować ? Narazie se odpuszcze, może kiedyś
27.12.2022, 11:04
No właśnie a nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie.Co jeśli coś pójdzie nie tak?Jakby nie patrzeć każda droga za sobą niesie konsekwencje a nikt nie chce sobie zrobić krzywdy dla chwili przyjemności.Więc czy to na pewno takie bezpieczne?
27.12.2022, 11:28
Dilleraaaa ladowanie substancji, nie wazne jaka droga, ma swoje ryzyka. Uzywanie PR moze skonczyc sie np. uszkodzeniem mechanicznym, zwiekszeniem ekspozycji na choroby przenoszone droga plciowa, itp. Duzo latwiej takze o przedawkowanie - dzieki omijaniu pewnego etapu metabolizowania. Po to jednak sa zasady, zeby ich przestrzegac. Jak ktos robi to tak jak nalezy, to ryzyka sa dobrze mitygowane
YOUR ATTORNEY
27.12.2022, 12:48
Ładowanie w dupę (narkotyków, nie siusiaków...) jest bezpieczniejsze pod wzgledem harm reduction niż sniff. Nie widzieliście nigdy tylu sloganów "nie wciągaj, połykaj"? To samo sie tyczy podania PR.... Ale nie wytłumaczysz niektórym @"kot_kreskowy" odpuśc sobie.
27.12.2022, 13:31
(27.12.2022, 10:50)fiodor napisał(a): Niby normalna droga podania, mi akurat wcale nie kojarzy się z pedalatwem, ale skoro nie mam dolegliwości przy innych roa, to po co kombinować ? Narazie se odpuszcze, może kiedyś
Tu raczej nie będzie chodzić o kombinowanie, a o znaczenia strategiczne.
Jak wspomniał horsii ,redukcja szkód jest w tej metodzie faktycznie zmaksymalizowana ponieważ pomijasz cały dotychczasowy proces i nie "przepuszczasz" środka przez cały organizm.
No i coś co mnie nurtuje od wczoraj;
Jasną sprawą jest, że euforyki najlepiej zadziałają w jelitach, ponieważ to tu wydziela się największa ilość serotoniny.
Czy jeśli pominiemy cały proces związany z podaniem "odgórnym" i zapodamy środek bezpośrednio w jelita, to czy uzyskamy zmaksymalizowanie działania środka?
Tzn, czy będzie mocniej i lepiej klepał?
27.12.2022, 14:09
@"kot_kreskowy" mnie natomiast zastanawia czy trójki nie będą tym sposobem dużo bardziej/zauważalnie euforyczne, bo jednak wyrzut serotoniny też powoduje, może te ROA spowoduje odczuwalnie większą euforia niż sniff czy nawet oral.
27.12.2022, 14:30
Poziom sero, na jakim pracuje 3cmc, nie jest na tyle duzy, by sposob podania robil tu jakas wielka roznice.
YOUR ATTORNEY