Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
31.07.2023, 14:29
(31.07.2023, 12:32)JureKiler napisał(a): kot_kreskowy co z recką nowego batcha deluxa? juz tydzien minął
Jerzy ty Zwierzu! Kota to ja już z 2 tygodnie nie widziałem na forum. Kkkkk... czekamy pewnie pracuje ;p kot_kreskowy Zią żyje$z daj znak dymny ;p
31.07.2023, 15:13
Pewnie deluxe za mocny i OGNIEM PIEKIELNYM
TYDZIEŃ KOT LECI
TYDZIEŃ KOT LECI
Be objective and honest.
31.07.2023, 15:27
Zdrówka mu życzmy brachu
nieno po 4cmc to nie to co po hexie na hexie by latał długo a to pewnie zeżarł na $zybko hihi
nieno po 4cmc to nie to co po hexie na hexie by latał długo a to pewnie zeżarł na $zybko hihi
07.08.2023, 23:12
(31.07.2023, 12:32)JureKiler napisał(a): kot_kreskowy co z recką nowego batcha deluxa? juz tydzien minął
Wybaczcie, ostatnio bardzo intensywny okres, głowa pochłonięta wieloma sprawami i problemami, choroba żołądkowa, kilka dni delegacji, lecz również całkowity brak pomysłu na recenzję, a nie chciałem aby był to jakiś przerost formy nad treścią czy bylejakie odklepanie formułki.
Jednakże w dziale głównym zawarlem info o wysokiej jakości sortu😈
Dobra, zupa była, czas na danie główne.
Jest to opinia zbiorcza z poprzedniej nagrody jak i ostatniej gdzie również otrzymałem tą czwórkę.
Foto z ostatniej nagrody poszło do piekła wraz z utratą sprawności telefonu, więc posiłkuję się zdjęciem z poprzedniej.
Produkt testowany dwukrotnie w ostatnim czasie, działanie pokrywa się z działaniem sortu sprzed dwóch tygodni, natomiast zauważalny przeskok jakościowy w porównaniu do sortu, ktory testowałem pod koniec kwietnia.
Info o testerze;
Wieloletnie doświadczenie, ostatnio tolerancja nadgryziona zębem coweekendowych testów lecz nie są to jakieś duże ilości.
Zbilansowane posiłki, dodatkowa suplementacja i dużo wysiłku fizycznego.
Kot ostatnio trochę zestresowany i przejęty problemami i stąd kłopoty z żołądkiem.
Sort średnio twardy, kamienie nie uciekają daleko przy kruszeniu choć należy mieć się na baczności xd
Aromat jest intensywny, czuć go przez woreczek gdy ładunek odpakujemy ale wystepuje to tylko w tym danym momencie czyli może kumulować się podczas stokowania. Doslownie pół godziny później wlasciwości te normują się do standardu innych sortów klefa czy metaklefa z kuchni ElParona.
Podczas snifowania nie odczułem dyskomfortu związanego z zapachem jednakże szczypie po nosie, co koresponduje z aromatem i nie jest to jakoś bardzo uciążliwe dla testera.
Metody aplikacji stosowane podczas twania testów;
# sniff 👍 (🔥🔥🔥🔥)*
# oral 👍 (🔥🔥🔥🔥)*
# perrectum 😎 (🔥🔥🔥🔥🔥)*
* - ilość płomieni (🔥) okazana w nawiasach to odzwierciedlenie mojego zadowolenia z danej metody oraz występujących efektów, gdzie maksymalne zadowolenie to 5 płomieni.
Testy zacząłem, a w zasadzie zaczęliśmy na chacie u kumpla od sniffa.
Lubię się dzielić dobrymi rzeczami więc sztukę odsypalem mu na później😄
Materiał po roztarciu jest bardzo leciutko wilgotny, jest to dosłownie kilka procent i po kilku minutach na tacy, jest zupełnie suchy.
Lagi uformowane ~150mg (ważone) ja zalutowałem całość, kolega tak 2/3 węża z uwagi na praktycznie zerową tolerkę (kiedyś kilka razy próbował z wcześniejszych nagród lecz bylo to kilka miesięcy temu)
Po około 10 minutach bardzo duży wyrzut serotoniny, może troche dopaminy przepiekna leniwa euforia, otworzyliśmy po piwku, robi się bardzo goraco i pot zaczyna wychodzić chyba zewsząd ale jest to stopniowe i nie zalewa czoła.
Mnie kurwa zamurowalo, bo ni chuja, nie spodziewałem się czegoś TAKIEGO i to jeszcze po takiej dawce
No kurwa SZTOS❤
Po dłuższej chwili tego pieknego stanu, wjechała wyjebana empatia i niepochamowana chęć na rozmowę o wszystkim, nutka która akurat leciała z telewizorni zaczyna brzmieć donosniej i głęboko jak na koncercie i nóżka zaczęła rytmicznie nakurwiać o podłogę XD
To są ewidentne oznaki, ze zaczął wjeżdżać speed, jednakże euforyczny stan trwa dalej.
Spiłem pół piwa i udałem się do łazienki na siku, gdy tylko zrobiłem dwa czy trzy kroki zawirowalo mną ostro i zarzucilo bokiem, co było wynikiem pierdolenia się w oczach No grubo XD
Gdzieś z tylu glowy miałem już wizję konkretnego bombardowania w zaciszu domowym, lecz po mym wyjściu z łazienki, z pokoju wyleciała kilkuletnia córka kumpla z samolotem papierowym w ręku, zachęcając mnie do pilotowania myśliwca
Nie wiecie tego o mnie, lecz ja nie znoszę dzieci. Nie cierpię wręcz i działają mi na nerwy niczym płachta na byka. Im mniejsze tym gorzej, nie ma we mnie krzty uczuć rodzicielskich. Naprawdę.
Ten podstępny klef zrobił z kota supernianię
ZDRADA !!! 😂
I to na dobre pół godziny. Ja jebie, to tak wykurwiło empatię i sympatię do ludzi, zaabsorbowanie się czyimś problemem czy sprawą, że prawdopodobnie pogodziłbym się z największym wrogiem gdybym takowego miał XD
Nic, absolutnie kurwa nic, w całej mojej karierze odkrywcy chemii stosowanej nie zadziałało na mnie w TAKI sposób.
Niczym nie zmącona miłość do świata...
IMPOSSIBLE...
Natomiast kumpel większość czasu siedział wklejony w kanapę szukając odpowiedniej nuty, kooperując przy startach i lądowaniach bezzałogowego myśliwca i wrzucając co rusz nowy temat do rozmowy xd.
Widząc ten nieogar w oczach wiedzialem jak euforia gniecie go od srodka, jednak nie był w stanie tego jakkolwiek opisać😎
Porobiło to cudownie,przestało klepać po pięciu kwadransach🔥
Nadal nie wiem czym to było spowodowane takie dzialanie.
Gdy wróciła jego małżonka z pracy, chwilę później sie już zwijałem do domu realizować misję bombową - zrzucić ładunki prosto do żołądka 😄
Na chacie pierwsza bomka poszła luzem z łyżeczki i zapite sokiem, co aż mnie z niesmaku wygło by momentalnie wyprostować po chwili gdy się załadowało.
Nie wiem ile było tego na łyżce, zarzucone w ciemno jednak robiąc już następne dawki, wziąłem kapsułki po węglu (chyba) i pchalem tam ~200mg z wagi i porównawczo myślę że pomiedzy 300 a 400mg co zrobiło mi euforyczną jesień średniowiecza jednak poszlo to już typowo w sexy, może nie od razu ale jednak. No i nie pozozostawialo na mnie suchej nitki i to dosłownie bo lało sie ze mnie grubo a gorac taki w środku uaaaaa!
Libido podskoczylo po kolejnej bombie już w kapsule lecz nie jakoś hardcorowo.
Jednak z takim zamiarem i przeznaczeniem pobralem tego klefa i nie chciałem zmarnować tak pięknej fazy, odpalilem wnuczki Teresy Orlowsky by podkręcić atmosferę, jednocześnie szykujac się do zapodania po kilku h per rectum, co okazalo się odciąć mnie od rzeczywistosci na kilka godzin
Zrobilem ponad gieta, aplikacja standard przez wężyk i czuję jak ogarnia...
Z reguły jest ciepło, szczególnie przy takich dawkach lecz tu zaczęło od gorączki piekielnej, totalnie zalało mnie potem rosa na calym ciele i wjazd!!!
Kurwa, uwielbiam to dygotanie😎
Zara na to dwie bomby i tarcie węża chyba z godzinę a orgazm taki, że jajca chce wciągnąć do gniazda😈 Tylko mef był w stanie to przebić. SERIO
Sort ma też swoje wady, klepliwość spada nawet o jakieś ~30% po ojebaniu 5g lecz dorzutki powiekszane czynią dalsze cuda i naprawdę potrzeba turbomocnej silnej woli lub końca worka by przestać
Podchodząc do testów po przerwie do drugiej paki z mniejszą ilością, nie bawiłem sie juz w sniffowe ceregiele, poza tym testowalem juz samodzielnie wiec szło juz od początku na grubo, wrażenia praktycznie te same.
No w chuj mi siadł ten sort, jak dla mnie jest to jeden z najlepszych klefow, ktore mi bylo dane testować do tej pory.
Jest rzeźnik niesamowity!!!
JEBAĆ SYSTEM 10/10
Escobar
Coś pięknego😎 Dziękuję za ładunki🔥😀
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
JEDYNY I PRAWDZIWY💪
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Mnie jedyne co odpycha w tych sortach to, że są czasem źle zrobione bo jebią jakims rozpuszczalnikiem lub farbą? hmm dzwiny kolor? żółty brązowy
Nie umniejszając sortom bo są dobre i kurewsko mocne no, ale ten drobny szczegół potrafi odtrącić najwiekszych koneserów niestetty :/
Tylko czekać, aż chemicy wjebią sie na najwyższy level
- Bo gdyby dopracować ten szczegół to esco by był numerem 1 w PL
Nie umniejszając sortom bo są dobre i kurewsko mocne no, ale ten drobny szczegół potrafi odtrącić najwiekszych koneserów niestetty :/
Tylko czekać, aż chemicy wjebią sie na najwyższy level
- Bo gdyby dopracować ten szczegół to esco by był numerem 1 w PL
Be objective and honest.
10.08.2023, 02:20
JureKiler to prawda, swego czasu odebralem 12g 4cmc deluxe, dwa tygodnie przed pojawieniem sie nowego sortu, to mialem taki zolty puch z dwoma kamyczkami po 0.5g, reszta byla w miale i strasznie jebala rozpuszczalnikiem, za cholere rowniez nie moglem uzyskac klatkowania obrazu, niewazne ile bym dorzucal, a zjadlem 4g w 10h jakos szukajac wlasnie tego efektu XD
12.08.2023, 14:49
U mnie akurat ostatnio wylądował brązowy i też ma zapach rozpuszczalnika ale działanie nie zmienia się i to jest najważniejsze
Maniek napisał 12.08.2023, 15:24:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole)
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole)
12.08.2023, 17:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2023, 17:42 przez kot_kreskowy.)
Sort dalej zajebisty, kamyki nieco jaśniejsze niż ostatnio i jakby bardziej twarde, klepie praktycznie tak samo jak ostatnio. Może delikatnie słabiej, ale różnica jest w zasadzie mikro.
Zapach ciut inny niż ostatnio, bardziej taki lajtowy.
Spływ znośny, profil działania - praktycznie to samo co pisałem w opinii wyżej.
Polecam fhooooooy🔥
Ps. Ja nie wiem, mi to nie jebie żadnym rozpuszczalnikem. Nie są to fiołki, ale na mój gust - nie jest to żaden ropuszczalnik, a sam zapach w żadnym stopniu nie przeszkadza w sniffowaniu.
Ale to moje osobiste zdanie.
Zapach ciut inny niż ostatnio, bardziej taki lajtowy.
Spływ znośny, profil działania - praktycznie to samo co pisałem w opinii wyżej.
Polecam fhooooooy🔥
Ps. Ja nie wiem, mi to nie jebie żadnym rozpuszczalnikem. Nie są to fiołki, ale na mój gust - nie jest to żaden ropuszczalnik, a sam zapach w żadnym stopniu nie przeszkadza w sniffowaniu.
Ale to moje osobiste zdanie.
NIE dla OPIO !!!
12.08.2023, 20:12
kot_kreskowy albo juz nie masz wechu przez taki staż hehe albo po prostu sort z innego magazynu dostales, ktory nie kurwi, teorii jest wiele, odpowiedzi pewnie tez