Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
TOP 5 NAJGORSZYCH MACZAN
30.09.2022, 16:37
Z how high najlepszy byl bad trip ... dobrze smakowalo.
.... dla mnie najgorsze byly te. Kolekcjonera bo strasznie plynem do naczyn jebalo w buzi
.... dla mnie najgorsze byly te. Kolekcjonera bo strasznie plynem do naczyn jebalo w buzi
01.10.2022, 11:12
JokerRC pamiętam jamaica hash gold (czy jakoś tak), medi canna, fake MJ. Medi canna to chyba jedna z najlepszych gotowych maczan jakie paliłem, nie licząc tych starych spice diamond i innych. zajebiście euforyczna, nie szło się pokarać łatwo, chciałbym wiedzieć na czym była, bo 10/10 temacik.
16.11.2022, 21:58
(19.08.2022, 08:58)Chochlik napisał(a): Sundial byl pojebany w chuj.
No i te hałhajowe old schoole, fuck the kingi, no bad tripy. Orały beret tak, że nie widziało się szans powrotu do normalności.
Albo alien z predatora. Pojebaniec niezły był.
HH potem pod inną nazwą sprzedawał takie maczany po 15g. Też zawsze była gleba po jednym buszku.
Oldskull z HH przy pierwszych podejściach bez tolerancji powodował omdlenia i aktywował u mnie hppd. Chuj wie co w tym siedziało.
Był jeszcze Ratkiller (czy jak się to pisało). Jak ktoś lubił zaliczać zgona po dwóch buchach to ta maczana była dla niego.
18.12.2022, 22:45
Tez pamietam sztywnego miszę!
Ogólnie te kolekcjonerskie maczany to słynne były
A łódzki Hassan?
Ogólnie te kolekcjonerskie maczany to słynne były
A łódzki Hassan?