Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klimatyczne zapalniczki ;-)...
06.04.2024, 19:22
Ja dopadlem ostatnio za grosze, 4 takie okazy zarowe, zestaw...moze jakosc tworzywa obudowy nie powala eufemistycznie moiwac...ale robia robote jak nalezy...maja dosyc pojemny zbiornik...odpalaja za pierwszym i kolejnymy seriami;-)...idealne do vapo...bo ogien moze przez kilkanascie/kilkadziesiat sekund byc trzymany i nic sie nie pali z tworzyw, jak u innych testowanych...albo inne odpalaja po 70 razie ;-) plus klasyczny dizajn😎
06.04.2024, 20:53
Dokładnie aby paliła 
Ps.
A miałem taką akcję, że jarałem alfę i zapalniczki padły to wykałaczki przyłapałem przy kuchence i ogień xd

Ps.
A miałem taką akcję, że jarałem alfę i zapalniczki padły to wykałaczki przyłapałem przy kuchence i ogień xd
22.07.2025, 04:26
Rzucę pewnym zastosowaniem o którym nie każdy wie - a raczej 'nie zastosowaniem'.
Przy uzupełnianiu zapalniczki gazem z butli [do niej przeznaczonej] należy najpierw oczyścić zbiornik z pozostałego gazu sprężonego powietrza.
Na oko widziałem 70% osób które po prostu ładowały i już, palić może i paliła ale słabo, krótko albo wcale.
Podstawa;+dobrej jakości GAZ.
Gaz do zapalniczek Silver Match Ultra Pure 300 ml
Przy uzupełnianiu zapalniczki gazem z butli [do niej przeznaczonej] należy najpierw oczyścić zbiornik z pozostałego gazu sprężonego powietrza.
Na oko widziałem 70% osób które po prostu ładowały i już, palić może i paliła ale słabo, krótko albo wcale.
Podstawa;+dobrej jakości GAZ.
Gaz do zapalniczek Silver Match Ultra Pure 300 ml
22.07.2025, 15:47
Ja też rzucę zastosowaniem o którym nie każdy wie.
Za dzieciaka gaz do zapalniczek używało się do ćpania.
Za dzieciaka gaz do zapalniczek używało się do ćpania.

![[Obrazek: pol-pl-Zapalniczka-Carhartt-WIP-Bic-Ligh...1644-5.jpg]](https://i.ibb.co/zRSTrgK/pol-pl-Zapalniczka-Carhartt-WIP-Bic-Light-Nice-To-Mother-blue-11644-5.jpg)