Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AM-2201
18.02.2025, 14:01
Po AM-ce były przekurwiste kary
Myśle że niejednemu amatorowi mocnych wrażeń, który teraz pali jakieś porównywalnie słabe adb-butinaki, czy mdmb-butinaki, po takiej lufie z AM czy nawet którejś pochodnej (czy to wciąż bardzo mocnym EAM-2201/MAM-2201, czy troche słabszym, ale wciąż srogo kopiącym NM-2201 które jest po prostu estrem AM 2201) spociłoby się czoło
Te kannabinoidy raczej nie wrócą. Teraz wszystko praktycznie to są mdmb/adb i tak jak opisalem wcześniej, żonglowanie tym ogonem - zamawiasz sobie bromofluoropentan, czy tam bromofluorobutan, czy tam cykloheksylmetyl z bromem i podstawiasz w półprodukcie zamówionym z chin. Ta klasa substancji jest praktycznie wszędzie dość intensywnie kontrolowana prawnie, tak więc nie ma co liczyć na jakis rozkwit różnorodności jeśli wszystko jest nielegalne - podobna sytuacja trochę jest z beta-ketonami: za legala było ich od groma i jeszcze trochę, teraz jak cała rodzina jest nielegalna to nikt się nie bawi w wymyślanie jakichś nowości czy wspominanie staroci - jest garstka sprawdzonych związków i tyle.

Te kannabinoidy raczej nie wrócą. Teraz wszystko praktycznie to są mdmb/adb i tak jak opisalem wcześniej, żonglowanie tym ogonem - zamawiasz sobie bromofluoropentan, czy tam bromofluorobutan, czy tam cykloheksylmetyl z bromem i podstawiasz w półprodukcie zamówionym z chin. Ta klasa substancji jest praktycznie wszędzie dość intensywnie kontrolowana prawnie, tak więc nie ma co liczyć na jakis rozkwit różnorodności jeśli wszystko jest nielegalne - podobna sytuacja trochę jest z beta-ketonami: za legala było ich od groma i jeszcze trochę, teraz jak cała rodzina jest nielegalna to nikt się nie bawi w wymyślanie jakichś nowości czy wspominanie staroci - jest garstka sprawdzonych związków i tyle.
21 minut(y) temu
Anka i ten pamiętny młot na wejście można się było nieźle pokarać ogólnie lubiłem w chuj maczany na tym najlepsze miał hh jebać króla ogólnie teraz już chyba tego nie dostane?
Moim ulubionym kanna jest 5fakb48 fluorowiec ale dla mnie najlepszy.
Moim ulubionym kanna jest 5fakb48 fluorowiec ale dla mnie najlepszy.