Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
dzwudziesty no a o jakiej można mówić. Kręcić nie kręcę spokojnie. Sam mam mało informacji dokładnych i się na tym nie znam. Nigdy nie siedziałem i to jest 2 osoba która siedzi którą znam. Pierwszy raz ogarniam coś z tymi tematami, dużo dla mnie chłopak zrobił i nie chce być chujem który się wyjebie na niego. Nie chcesz nie musisz dawać hajsu. Sprostowanie i jego słowa dostaniesz jak wyjdzie.
@"LooL99X" a no zajebałem się. Ogólnie to nie wiem czy P1 czy P2. Jedynie co wiem to że jest petką. Mogę się go zapytać jak będę z nim rozmawiać o to.
@"LooL99X" a no zajebałem się. Ogólnie to nie wiem czy P1 czy P2. Jedynie co wiem to że jest petką. Mogę się go zapytać jak będę z nim rozmawiać o to.
@"LooL99X" to ma P1 bo wiem że ma te 2 telefony w tygodniu po 10min.
Wsumie paragon muszą mi dać w kantorku. Nie wiem ale z punktu prawa muszą. Wiec jak dobrze myślę to mogę normalnie się rozliczać z tego ile mi osoby dały a ile wydałem. Nie chcę żeby ktoś brał mnie jak kolega wyżej za krętacza. Lepiej żeby było czarno na białym.
Wsumie paragon muszą mi dać w kantorku. Nie wiem ale z punktu prawa muszą. Wiec jak dobrze myślę to mogę normalnie się rozliczać z tego ile mi osoby dały a ile wydałem. Nie chcę żeby ktoś brał mnie jak kolega wyżej za krętacza. Lepiej żeby było czarno na białym.
03.04.2024, 20:03
@"LooL99X" właśnie slyszalem ze cała kartkę można za 1k sprzedać. Ale możesz powiedzieć za ile aż mnie ciekawi