Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bieluń dziędzierzawa
14.10.2023, 17:29
Roślina ma piekne kwiaty, wzieliśmy na bukiet do wazonu
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
15.10.2023, 10:00
@"Twilight Sparkle" brzmi to troche jak reakcja alergiczna
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
16.10.2023, 12:20
Cieszę że żyje po tym głównie.
Kumpel zećpany już zaczął rozdawać pestki i kurwa cieszę się że żyje i dotarłem do domu a czopka była gruba i nieprzewidywalna.
Kumpel zećpany już zaczął rozdawać pestki i kurwa cieszę się że żyje i dotarłem do domu a czopka była gruba i nieprzewidywalna.
20.10.2023, 18:19
TR'y z bielunia czyta się tak samo z zafascynowaniem jak psychozy po alfach. Piszę to z lekkim uśmiechem, lecz pewne jest jedno.
Nasze mózgi drażnione odpowiednimi alkaloidami mogą zafundować nam istne piekło, jakiego nie życzylibyśmy nawet wrogowi. W załączniku bardzo lubiane opisy takch TR'ów, dla osób znających angielski
Nasze mózgi drażnione odpowiednimi alkaloidami mogą zafundować nam istne piekło, jakiego nie życzylibyśmy nawet wrogowi. W załączniku bardzo lubiane opisy takch TR'ów, dla osób znających angielski
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA