Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Warszawa. Ścigany listem gończym diler zatrzymany
23.10.2024, 18:48
A ja tam wiem co robią twoje somsiady...
Musisz obwąchać okolice busa
Musisz obwąchać okolice busa
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.10.2024, 01:33
(23.10.2024, 14:25)voice.of.voiceless napisał(a): 777 Polska jest głównym producentem amfetaminy w UE
ale z drugiej strony, nie wyklucza to tego, że Polska może być też ważniejszym producentem chlorów w UE, w Europie to my jak nie najwięcej tego wpierdalamy, to na pewno w ścisłej czołówce
Podobno w gruzji też jest całkiem spora popularność mefa ostatnio
25.10.2024, 06:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.10.2024, 06:23 przez kot_kreskowy.)
NIE dla OPIO !!!
27.10.2024, 00:52
(26.10.2024, 23:52)Bogdan Boner napisał(a): Mikrodosing CZEGO?
czegokolwiek...
np ćpania...
rozumiem - budowanie tolerancji dla trucizn ( lub psychodelicznych preparatów obok których stoją trucizny ) o których wspomina kot_kreskowy ( może kiedyś się skuszę na tego mudżomora )
ale mikrodosing - np ketonów? w tym wypadku mam podejście takie
albo ćpasz, albo nie ćpasz... nie ma opcji po środku.
że niby sobie chcesz wyrobić tolerke na mefa? czy co?
a może spierYdzielona pikawe przyzwyczaic do wrzut które robią Cię dobrze...
itd itd
mikrodajzinggg... noł for mi....
( oczywiście nie bierz tego do siebie piszę ogólnie... )
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
27.10.2024, 01:17
DarkSonia no no, tylko że ćpać można też z głową a nie hulaj dusza piekła nie ma.
Ja dlatego wale stimy, bo czy jebne 5mg czy 50mg to faza sama w sobie nie ulegnie wzmocnieniu, jedynie efekty uboczne w postaci stymulacji, twoje stwierdzenie to wilczy bilet na cmentarz, kolejna sprawa - microdosing jest też po to żeby zwyczajnie oszczędzać zamiast marnować towar.
Jeżeli 10mg klepie tak samo jak 150, to po chuj marnować? Towaru starczy na dłużej, portfel też odetchnie a ćpun zadowolony, bo naćpany.
Zapomniałem dodać, micro dosing każdy powinien stosować przy zetknieciu z nową substancją
Ja dlatego wale stimy, bo czy jebne 5mg czy 50mg to faza sama w sobie nie ulegnie wzmocnieniu, jedynie efekty uboczne w postaci stymulacji, twoje stwierdzenie to wilczy bilet na cmentarz, kolejna sprawa - microdosing jest też po to żeby zwyczajnie oszczędzać zamiast marnować towar.
Jeżeli 10mg klepie tak samo jak 150, to po chuj marnować? Towaru starczy na dłużej, portfel też odetchnie a ćpun zadowolony, bo naćpany.
Zapomniałem dodać, micro dosing każdy powinien stosować przy zetknieciu z nową substancją