Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd
07.02.2025, 18:13
A w innym temacie doradzasz mu, w jakich godzinach odpisuje sklep. 
Jak piszesz tylko, żeby pisać, to przynajmniej weryfikuj informacje.

Jak piszesz tylko, żeby pisać, to przynajmniej weryfikuj informacje.
ja mordeczko mam weryfikować?
Przecież w tamtym temacie nawiązałem do jego pytania na temat maila zwrotnego bo w końcu dostał jedną odpowiedź od vendora na mailu ale zadał kolejne pytanie do sklepu i pyta czy jest wydlużone oczkiwanie to mu napisałem co i jak

08.02.2025, 16:09
(07.02.2025, 16:37)M7G9O napisał(a): Tornado1987
A jesteś pewny, że zrobiłeś wszystko, jak trzeba?
Proton mail + szyfrowanie wiadomości przez privnote. (sprawdź, czy nie prvlnote)
Siema Tak jestem pewien czytałem też przed chwilą regulamin high life i nie widzę tutaj nic co mógłbym zrobić źle. Nawiązałem do tematu też w innym wątku ale tutaj odpowiem tobie. Po trzech czterech dniach dostałem pierwszą odpowiedź po czym utknęło na informacjach typu ile za przesyłkę W jakiej formie ma być płatność i tak dalej dalej nie sfinalizowałem samego zamówienia potrzebuję więcej informacji napisałem do sklepu rano na ten moment bez odpowiedzi. Ktoś pisał że pewnie truje dupę wędrowni no nie wiem chciałem skorzystać pierwszy raz ze sklepu złożycie i zamówienie na próbę by sprawdzić sort z jakiegoś powodu ta komunikacja kuleje czasem wystarczy napisać o co chodzi. Tak po prostu. Nie chcę też się dobijać kolejną wiadomością bo to chyba nie w tym rzecz. Podsumowując za chwilę będzie tydzień jak próbuję złożyć zamówienie i dostać informacje z tym związane gdyż pierwszy raz akurat współpracuje z tym sklepem. Mam nadzieję że ktoś się odpisze i uda się to sfinalizować wszystko będzie okej chętnie też się podzielę opinią na temat samego towaru jak uda się stresować aczkolwiek na ten moment tak jak wspominałem wyżej czasem wystarczy napisać je wprost o co chodzi albo po prostu że w tym momencie czas realizacji jest wydłużony i tyle.po dłuższym czasie gdy nikt nie odpisuje to tak naprawdę ty sam nie wiesz czy ta notatka może była uszkodzona czy coś nie doszło wysyłasz kolejną wiadomość i to takie zamknięte koło. Dostałem też info żeby nie było że jeśli chce żeby bezpiecznie wszystko przebiegło to czeka cię cierpliwie no okej też to rozumiem ale mimo wszystko warto by było napisać mniej więcej widełki tego oczekiwania bo teraz musiałbym sprawdzić kiedy napisałem pierwszego posta i tak dalej ale już będzie prawie tydzień chyba jak próbuję to zadziałać. Pozdro Wielkie dla wszystkich forumowiczów
mordeczko jeśli ty piszeszz do sklepu i zadajesz takie pytania ile za wysyłke i w jakiej formie platność to nie dziwie sie że czekasz długo na odpowiedź
wszystko jest napisane na stronie. Ja pierwszy raz jak zamawiałem to dwa maile napisałem i poszło wszystko szybko. W każdym sklepie jest praktycznie to samo bo piszesz ile i jakiego towaru chcesz kupić prosisz o adres portfela do wplaty podajesz dane do wysyłki i wsio
Jak złożyć zamówienie:
Aby złożyć zamówienie, należy skontaktować się z nami pod adresem email zamowienie@highlife.market
Wszystkie wiadomości wysyłane do nas powinny być szyfrowane za pomocą privnote.com.
Przy pierwszym kontakcie, prosimy o określenie konkretnych przedmiotów oraz ilości przedmiotów jakie zamawiasz. W zależności od dostępności, poinformujemy Ciebie o przybliżonym czasie realizacji zamówienia.
Minimalna wartość zamówienia: 200 zł
Koszt wysyłki: 20zł
Darmowa wysyłka od 300zł
Po potwierdzeniu dostępności zamawianych produktów zostaniesz poproszony o dane do dostawy oraz otrzymasz adres BTC na jaki powinna zostać dokonana wpłata.
W razie dodatkowych pytań dotyczących procesu lub produktów, zapraszamy do kontaktu.

Jak złożyć zamówienie:
Aby złożyć zamówienie, należy skontaktować się z nami pod adresem email zamowienie@highlife.market
Wszystkie wiadomości wysyłane do nas powinny być szyfrowane za pomocą privnote.com.
Przy pierwszym kontakcie, prosimy o określenie konkretnych przedmiotów oraz ilości przedmiotów jakie zamawiasz. W zależności od dostępności, poinformujemy Ciebie o przybliżonym czasie realizacji zamówienia.
Minimalna wartość zamówienia: 200 zł
Koszt wysyłki: 20zł
Darmowa wysyłka od 300zł
Po potwierdzeniu dostępności zamawianych produktów zostaniesz poproszony o dane do dostawy oraz otrzymasz adres BTC na jaki powinna zostać dokonana wpłata.
W razie dodatkowych pytań dotyczących procesu lub produktów, zapraszamy do kontaktu.
08.02.2025, 18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.02.2025, 18:15 przez Tornado1987.)
Hehe dostępność potwierdzona nie mam dalej adresu btc co do wysyłki pytałem o zagranicę pisze też jak byk że jeśli mam pytanie mogę śmiało pisać.....tak że z swojej strony nie widzę nic nie tak...klient dopytuje się o produkt i szczegóły realizacji i chce zamówic co tu jest nie tak?na logikę wszystko ok . Zasady zamówienia 3 razy czytałem 😅 zamawiałem z Escobar kiedyś i było bardzo sprawnie dlatego też pytam czy to normalna sytuacja z tym oczekiwaniem czy teraz tylko tak jest i to przejściowy kłopot. Nie mam ciśnienia ale chciałbym mieć sprawę załatwiona teraz w tym tyg. A narazie tydzień prawie dobija i jestem w połowie realizacji uważasz że to krótko?😅zostaje mi czekać piszę tu i swoich spostrzeżeniach.
08.02.2025, 20:42
Lifeisbrutal
Z tego co pisał to serio długo już czeka, nie ma problemu żeby wysłać maila jeszcze raz z przypomnieniem o sobie.
Tornado1987
Z moich osobistych doświadczeń i z rozmów z klientami vendora do którego piszesz, jest on mega komunikatywny i szybko odpisuje.
Trafiłeś na zły okres.
@"HighlifeMarket" Pisał, że jeżeli chcesz żeby wszystko było bezpiecznie to musisz poczekać. Może chodzi o to, że mają dużo roboty, może chodzi o to, że chcesz wysyłkę do DE, może czekają na dostawę. Cokolwiek.
Jak bardzo Ci zależy to zamów u innego V a do chłopaków z highlife wrócisz później.
Z tego co pisał to serio długo już czeka, nie ma problemu żeby wysłać maila jeszcze raz z przypomnieniem o sobie.
Tornado1987
Z moich osobistych doświadczeń i z rozmów z klientami vendora do którego piszesz, jest on mega komunikatywny i szybko odpisuje.
Trafiłeś na zły okres.
@"HighlifeMarket" Pisał, że jeżeli chcesz żeby wszystko było bezpiecznie to musisz poczekać. Może chodzi o to, że mają dużo roboty, może chodzi o to, że chcesz wysyłkę do DE, może czekają na dostawę. Cokolwiek.
Jak bardzo Ci zależy to zamów u innego V a do chłopaków z highlife wrócisz później.
08.02.2025, 21:35
(08.02.2025, 18:02)Tornado1987 napisał(a): Hehe dostępność potwierdzona nie mam dalej adresu btc co do wysyłki pytałem o zagranicę pisze też jak byk że jeśli mam pytanie mogę śmiało pisać.....tak że z swojej strony nie widzę nic nie tak...klient dopytuje się o produkt i szczegóły realizacji i chce zamówic co tu jest nie tak?na logikę wszystko ok . Zasady zamówienia 3 razy czytałem 😅 zamawiałem z Escobar kiedyś i było bardzo sprawnie dlatego też pytam czy to normalna sytuacja z tym oczekiwaniem czy teraz tylko tak jest i to przejściowy kłopot. Nie mam ciśnienia ale chciałbym mieć sprawę załatwiona teraz w tym tyg. A narazie tydzień prawie dobija i jestem w połowie realizacji uważasz że to krótko?😅zostaje mi czekać piszę tu i swoich spostrzeżeniach.
pytania można zadawać oczywiście że tak ale po co pytanie na temat formy platności? Przecież jest info na stronie. Mordeczko napisz do nich że chcesz przykladowo 10 gram mefedronu i że chcesz wysyłke za granice prosisz o portfel do wpłaty i myśle że w ciągu 24 godzin zamówienie zostanie przyjęte do realizacji