Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja Non Stop Lot
Mam i pewnie to zrobię, o ile uda mi się wytrwać w abstynencji od bk wystarczająco długo, żeby testy były miarodajne, a to może nie być łatwe 
Mam i pewnie to zrobię, o ile uda mi się wytrwać w abstynencji od bk wystarczająco długo, żeby testy były miarodajne, a to może nie być łatwe

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
16.02.2025, 17:02
No coś za coś. Jeśli chcesz sprawdzić moc tej piguły to musisz jakoś ograniczyć b-k, inaczej o dupę to roztrzasnąć. Ale jeśli masz jakieś pasje, pracę to myślę, że uda ci się co najmniej ten tydzień wytrzymać bez pizgania.
16.02.2025, 22:41
Tydzień bez pizgania XDDDDDD 3 dni max optymistycznie tak obstawiam i to nie z chęci detoxu tylko jak się skończy. Nie każdy potrafi tak jak ty wytrzymać Lifeisbrutal xD
16.02.2025, 22:47
Bogdan Boner
Czekałem aż ktoś to powie
Ale może tym razem się uda.
Ostatnio było i 3 tygodnie, ale to był wyjątkowy okres gdzie musiałem się zmusić XD
Czekałem aż ktoś to powie

Ale może tym razem się uda.
Ostatnio było i 3 tygodnie, ale to był wyjątkowy okres gdzie musiałem się zmusić XD
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
16.02.2025, 22:58
Po to są benzo - żeby leczyć bezsenność a nie żeby kraść Snickersy na stacji benzynowej