Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie
20.03.2025, 06:54
nonoanon kurde nie załamuj mnie że to nie alfica xd robiłem trzy próby do zakupu jej w High ale odpuszczałem i kupowałem w sprawdzonych miejscach a że chwilowo i tak muszę czekać na nią to na weekend myślę sobie wezmę grama sprawdzę a tu się zapowiada że ten weekend przechodze wkurwiony xd
20.03.2025, 07:40
Siemka,. przyszła paka do mnie po jakimś czasie, pracy dam zdjęcie. Ogólnie nie próbowałem jej jeszcze, ale sądząc po opinii wyżej to nie alfa. Cóż z tym zrobić vendor nie wiadomo. Coś ostatnio się pokielbasilo z różnymi rzeczami i nie mówię tego złośliwie. Niech ktoś się wypowie czy to w ogóle mocne? Mam tego 2g i się zastanawiam czy to wziąć w weekend
20.03.2025, 10:25
Sniffiarz97 cos tam ię poklepie, ale czy to będzie przyjemne i to czego byś się spodziewał po alfie to wątpie

20.03.2025, 10:38
Ja brałem pary razy alfę, MDPHP również więc to będzie nowe doznanie. Coś jak katolik czytający koran, niby wiara podobna, ale coś całkiem innego ;D. Na pewno wrzucę fotki różnych rzeczy bo warto aby każdy wiedział jak wygląda
20.03.2025, 10:58
Wszystko doszlo, znam ten sort akruat bo mialem okazje go testowac, taka sama alfa jest u vendora z Hajpa i to dokladnie ta sama.
Zapach, kolor i jej konzystencja pokrywa sie 1:1 z tym co testowalem w grudniu, sniffem aktywna tylko trzeba dopasowac sobie dawke o czym nie bede pisal bo mam inna tolerancje na wiekszosc Stymulantow.
Przyjdzie pora na testy za jakis czas to napisze dokladniej i wprowadze korekty jezeli sie myle, ale jestem na 99% pewien ze kucharz byl ten sam, tylko partia inna.
Zapewnie tylko ze nie jest to MDPHP, nawet najslabszy sort MDPHP w dalszym ciagu bylby duzo mocniejszy w stymulacji nawet od najmocniejszych sortow apvp czy hexenu a nie mowiac o roznicach w kolorze, konsystencji czy nawet zapachu.
Zapach, kolor i jej konzystencja pokrywa sie 1:1 z tym co testowalem w grudniu, sniffem aktywna tylko trzeba dopasowac sobie dawke o czym nie bede pisal bo mam inna tolerancje na wiekszosc Stymulantow.
Przyjdzie pora na testy za jakis czas to napisze dokladniej i wprowadze korekty jezeli sie myle, ale jestem na 99% pewien ze kucharz byl ten sam, tylko partia inna.
Zapewnie tylko ze nie jest to MDPHP, nawet najslabszy sort MDPHP w dalszym ciagu bylby duzo mocniejszy w stymulacji nawet od najmocniejszych sortow apvp czy hexenu a nie mowiac o roznicach w kolorze, konsystencji czy nawet zapachu.
20.03.2025, 13:26
no to jest to syf niedoczyszczony w którym alfy w alfie jest może 40%... Sobie tylko można rozjebać tym zdrowie i wątrobę wciągając te niewiadome półprodukty i rozpuszczalniki...
20.03.2025, 16:17
Mglus808 mdpv to bym sprobowal tylko zeby zweryfikowac czy naprwade bylo takie mocne w dzialaniu, czy jak przy mdphp i calej reszcie analogow oryginalu (z wyjatkiem mdpihp) sama stymulacja bez zadnego efektu, w bardzo malych dawkach i odstepach miedzy dorzutka tak co 3h mdph nadawal sie swietnie do pracy
no chyba ze przy sniffie to ma jakies kurwa specjalne dzialanie.
Lubie stymulacje, ale nie kompletnie pusta bo przy ADHD jezeli nie ma zadnych innych efektow czy bodzcow, zwyczajnie jedyna atrakcja bedzie walenie poprawek co godzine w dawkach satysfakcjonujacych.
Odnosnie MDPH to od razu moge powiedziec ze nie spodoba mi sie, i tak jak samo dzialanie stymulujace by mi sie pewnie spodobalo tak wplyw na serotonine, a ze mam jej malo i dluzsze dzialanie niz 1.5h jest zwyczajnie nudne i meczace
ale dobra bo robie offtopic.
Wracajac do tematu zaznacze kolejny raz ze to jest APVP i ze na pewno jest aktywne poprzez sniff, dziwne ze ten sam sort jest wychwalany bardzo u najbardziej rozpoznawalnego tam vendora
a i na cebuli naszej ten sam sort jest dostepny i potwierdzone ze to apvp, na poczatku przyszlego tygodnia wezme na warsztat i jak nie bedzie innych opinii to napisze swoja

Lubie stymulacje, ale nie kompletnie pusta bo przy ADHD jezeli nie ma zadnych innych efektow czy bodzcow, zwyczajnie jedyna atrakcja bedzie walenie poprawek co godzine w dawkach satysfakcjonujacych.
Odnosnie MDPH to od razu moge powiedziec ze nie spodoba mi sie, i tak jak samo dzialanie stymulujace by mi sie pewnie spodobalo tak wplyw na serotonine, a ze mam jej malo i dluzsze dzialanie niz 1.5h jest zwyczajnie nudne i meczace

Wracajac do tematu zaznacze kolejny raz ze to jest APVP i ze na pewno jest aktywne poprzez sniff, dziwne ze ten sam sort jest wychwalany bardzo u najbardziej rozpoznawalnego tam vendora

20.03.2025, 21:08
Dzieci Drogie jak tylko paka do mnie dotrze to wujek Joe raz na zawsze rozwieje wątpliwości czy to jest pvp czy nie xd ***********szczegóły dotyczące zamówienia, nie pisz kiedy dokładnie i o której godzinie zamawiałeś ********