Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
26.03.2025, 22:34
No ja wtedy jeszcze byłem mało obeznany. Diler całkiem porządny ale miał ostatnią połówkę koksu, więc wziąłem w bardzo oryginalnym miksie z klefedronem
Jedyne co to wtedy sprawdziłem na dziąsło czy znieczula i zadziałało, więc się ucieszyłem, że "to jes to". Dzisiaj już wiem, że to mogło być cokolwiek z domieszką lidokainy.
Zapach był taki dziwny jak na koks - choćby perfumowany.

Zapach był taki dziwny jak na koks - choćby perfumowany.
27.03.2025, 07:50
(26.03.2025, 21:42)Rweqerew333 napisał(a): Rozmawiamy tutaj o posiadaniu takiego pakunku. Wyobrażam sobie, że nabycie go miałoby polegać na znalezieniu go w krzorach. Wtedy to hulaj dusza piekła nie ma - co z tego, że 400 zł gram jak masz to za free. A koks krótko działa i kurde no... Ja bym pofrunął
Tylko smaka narobiliście
Ty w sumie ale co tak drogo. Serio 4 stówy? Raz zdarzyło mi się kupować - chuj wie czy to był w ogóle kox, ale było taniej.
W dużym mieście na południu Polski cennik przeważnie wynosi od 350 do 450 zł za detal. Przy zakupie 10 g cena spada do 300 zł.
W przypadku zakupu od 10 g do 20 g cena wynosi około 270 zł za gram. Tak to wygląda, uśredniając ceny.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.03.2025, 09:59
Jakby psy pytały to ja też nie widział, nie słyszał i po co to komu 
A tak serio to wystarczy dobrze się rozejrzeć

A tak serio to wystarczy dobrze się rozejrzeć