Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
kr**omon**ne.d*
19.06.2025, 09:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2025, 09:36 przez Metykatykot.)
Uwazajta z tym kratonem serio. Przedwczoraj co brałem tak do dziś mnie wszystko nakurwia w bebechach. Wczoraj to już stan agonalny, a nie wziąłem przedwczoraj więcej niż dnia pierwszego, więc z głową trzeba. Mam tylko cichą nadzieję, że to jakieś ostre zatrucie, zapalenie żołądka czy inne przejściowe coś, a nie poważne uszkodzenia narządów.
19.06.2025, 11:10
A po której odmianie tak miałeś? Mi po tym Red Bali po przerobieniu 25g w kilka dni nic nie było oprócz chujoweho zjazdu psychicznego a raczej takiego zniechęcenia do wszystkiego. Fizycznie nic złego mi nie było. Widocznie kratom ci nie służy. Metykatykot
19.06.2025, 11:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2025, 12:04 przez Metykatykot.)
No. A to dopiero 3 próbka była. Są jeszcze 2, ale pójdą w kibel raczej
Szczególne podziękowania dla Horsii za pomoc koleżeńską
MaengDa jest często uważany za najsilniejszy kratom w swojej kategorii. Popularność MaengDa jest bardzo wysoka wśród wszystkich kolekcjonerów.
To wszystko tłumaczy. To po prostu był w chuj mocny towar.
Uwaga! płaska mała łyżeczka to około 2,5 grama. Zależy oczywiście od rodzaju, zmielenia, wilgotności i innych czynników, ale orientacyjnie plus minus 2,5g!!!!

Szczególne podziękowania dla Horsii za pomoc koleżeńską

MaengDa jest często uważany za najsilniejszy kratom w swojej kategorii. Popularność MaengDa jest bardzo wysoka wśród wszystkich kolekcjonerów.
To wszystko tłumaczy. To po prostu był w chuj mocny towar.
Uwaga! płaska mała łyżeczka to około 2,5 grama. Zależy oczywiście od rodzaju, zmielenia, wilgotności i innych czynników, ale orientacyjnie plus minus 2,5g!!!!