Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
300mg na pierwszy raz
07.12.2025, 21:24
punisherow escobarowych nie jadlem, ale jadlem escobarowe cole i mieszalem z BDO, mialem wtedy dosc dlugi detoks od serojebaczy i nie rzygalem ani razu, a 5 piglakow 180mg zjadlem bodajze w 10-12h i podlewalem po 1.5ml BDO co 2h jakos xD
JureKiler to ile zes zjadl jak cie tak przetyraly?
JureKiler to ile zes zjadl jak cie tak przetyraly?
08.12.2025, 00:08
Tak. BDO metabolizuje się do GBL a potem do GHB. Z BDO mozna nawet "wygotowac" czystego Giebla.
08.12.2025, 00:14
wwojtuss byłem po nocy z CMC, skończyło mi się i miałem escobarowe pigsy aktualne.
Myślę sobie kurwa jedna mało może zarzucę półtorej? Jednak myślę a chuj tam zacznę od jednej wrzuciłem jedną Japoeddole nie wiem co tam siedzi ale taki Meksyk jaki mi się rozpoczął zrywało mnie na rzyganie leżałem na środku pokoju na dywanie jak padło godzinę.
Miałem też 2g czystego mdma które po tej akcji waliłem w nos i się czułem zajebiscie a po tej pigułę to kurwa rozjebalo mnie na części wtórne
Myślę sobie kurwa jedna mało może zarzucę półtorej? Jednak myślę a chuj tam zacznę od jednej wrzuciłem jedną Japoeddole nie wiem co tam siedzi ale taki Meksyk jaki mi się rozpoczął zrywało mnie na rzyganie leżałem na środku pokoju na dywanie jak padło godzinę.
Miałem też 2g czystego mdma które po tej akcji waliłem w nos i się czułem zajebiscie a po tej pigułę to kurwa rozjebalo mnie na części wtórne
Be objective and honest.
08.12.2025, 11:28
Konrad Curze mam też kolegę 120kg który zajebał całą w porównaniu do mnie 85kg. To miał pizdę mocną zajebista przez 3h
a ja to typowe przedawkowanie.
a ja to typowe przedawkowanie.
Be objective and honest.

PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.

Ja pierdole dobre pomysły macie.