Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4F-MPH
30.05.2023, 14:08
Nie wiecie może jakie suplementy z 4-FMPH spotęgowałyby jego działanie tak żeby działał mocno i skoncentrowanie?
Co to za skutki uboczne pustej stymulacji i poddenerwowania?
Czy to może być spowodowane zbyt małą ilością neuroprzekaźników?
Co to za skutki uboczne pustej stymulacji i poddenerwowania?
Czy to może być spowodowane zbyt małą ilością neuroprzekaźników?
30.05.2023, 16:12
po wstawianiu swojego zdjecia na forum smiem twierdzic, iz za duzo latasz na stimach lub po prostu substancjach psychoaktywnych i pora na przerwe
30.05.2023, 17:05
(14.10.2022, 10:42)fiodor napisał(a): Można tak powiedzieć, stim dobry do roboty, bez krzywych jazd, funkcjonalny
(28.05.2023, 15:55)Lukas1985 napisał(a): Trochę tak i trochę nie. Są grupy substancji które przyjmowane rozsądnie z odpowiednia suplementacja zwiększa nasze możliwości.
Jednak przyjmowane w dużych ilościach przez ludzi którzy nie dbają o BHP czy sen będą tylko generować uboki.
Przecież większość leków ma szkielety które znamy z ćpania. Bupropion to katynon, koncerta to fenidat itd. Kluczem jest jednak pełne BHP. To już jednak o wiele wyższa taktyka w której obecne są inhibitory MAO, inhibitory wychwytu zwrotnego oraz pełna profilaktyka.
Na te tematy moglibyśmy napisać książkę. Najgorsze to mieszanie. Mieszanie benzo, neuroleptyków ze stymulantami a w to wszystko wmieszanie np kanna.
Metylofenidatu nie ma zbyt wiele wspólnego z koksem. Jedna z głównych rozbić jest dużo spokojniejsze działanie na serce.
03.06.2023, 22:41
A i tak na serio to narkotyki wpływają na tak wiele procesów w naszym organizmie, że mówienie, że nie działają przez proces x czy źle się czujemy przez proces y to spore niedomówienie.
11.07.2024, 21:22
Ja kiedys 4fmph waliłem po 300mg raje hahaha..potem nie spałem 4-5dni.
Ciało spokojne,.ale mózg zapierdalam jak jakiś super nowoczesny procesor napędzany Uranem.
Robiłem obliczenia różne , cały czas coś musiałam liczyć, obliczzcy, czytac , rozkminiac.. gadalem sam ze sobą. Caly dzień i noc bez przerwy.
4 dnia zakleilem sobie mordę całą taśma klejąca.. zużyłem chyba trzy.
To co się stało?
Zeszyt, długopis i pisalem myśli jprdl. ,chyba trzy zeszyty a4 zapisałem całe.
Nawet obliczalem algorytm Toto lotka i wyliczyłem które liczby najczęściej padają.
Chciałem wyliczyć szóstke ale towar zaczął puszczać a więcej nie miałem.
Nie wiem.ile wjebalem. Może 2-3,g w noc
Ciało spokojne,.ale mózg zapierdalam jak jakiś super nowoczesny procesor napędzany Uranem.
Robiłem obliczenia różne , cały czas coś musiałam liczyć, obliczzcy, czytac , rozkminiac.. gadalem sam ze sobą. Caly dzień i noc bez przerwy.
4 dnia zakleilem sobie mordę całą taśma klejąca.. zużyłem chyba trzy.
To co się stało?
Zeszyt, długopis i pisalem myśli jprdl. ,chyba trzy zeszyty a4 zapisałem całe.
Nawet obliczalem algorytm Toto lotka i wyliczyłem które liczby najczęściej padają.
Chciałem wyliczyć szóstke ale towar zaczął puszczać a więcej nie miałem.
Nie wiem.ile wjebalem. Może 2-3,g w noc
12.07.2024, 16:53
Czy jest gdzieś jeszcze dobre 4f-mph, to znaczy nie ta gówniana mieszanka z 2/3 erytro-4f-mph?