Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC a morfologia krwi po tygodniu
13.11.2022, 20:50
(01.08.2022, 19:41)Attenborough napisał(a): Witam
Czasem każdy z nas robi morfologię krwi, czy to do pracy, czy to profilaktycznie.
U mnie od czasu, kiedy bawię się w RC nastąpił spory spadek liczny limfocytów w morfologii, znacznie poniżej normy. Mówię o ilościowym a nie procentowym. Lekarz to zauważył, skierował do specjalisty aby ten zlecił dokładniejsze badania. Badanie po tygodniowym detox. Porównanie do zeszłego roku. Pozostałe parametry w normie.
Czy jest to typowe, po naszych RC, czy po prostu odstęp czasowy od badania był za mały?
Co robić, aby nie wyszło że coś brałem, badanie medycyny pracy, nie chciałbym przypału. Czy wykonać za dwa tygodnie jeszcze raz, zanieść do lekarza i mówić że błąd laboratorium?
Nie mam żadnych objawów chorobowych, wizyta profilaktyczna, medycyna pracy, a zakończona pilnym skierowaniem do hematologa...
Ktoś temat już badał:
https://www.researchgate.net/publication...lbino_mice
badania były na myszach a nie na szczurkach
Pewnie za krótki okres regeneracji ciezko tez powiedziec bo nikt tych substancji nie badal i nie wiadomo czy po 10 latach lub 20 nie wyjdzie jakas choroba albo 3 oko