Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
18.03.2024, 21:41
hidden
Wszystko fajnie, jestem za, tylko że z czatem to jest problem od zawsze. Ja nawet mam godzinę chujową
Horsiak lub pudzilla pisali kiedyś że silnik na jakim chodzi forum jest słaby i ma pewne ograniczenia i być może tylko o to chodzi.
Pamiętam że jeszcze jak był Raul to byly podejmowane jakieś kroki, by na koniec i tak wyłączyć statystyki czatu
Nawet moje selektywne cytowanie nie przeszło próby technicznej, także ten teges
Trza się pogodzić z tym co jest.
Wszystko fajnie, jestem za, tylko że z czatem to jest problem od zawsze. Ja nawet mam godzinę chujową
Horsiak lub pudzilla pisali kiedyś że silnik na jakim chodzi forum jest słaby i ma pewne ograniczenia i być może tylko o to chodzi.
Pamiętam że jeszcze jak był Raul to byly podejmowane jakieś kroki, by na koniec i tak wyłączyć statystyki czatu
Nawet moje selektywne cytowanie nie przeszło próby technicznej, także ten teges
Trza się pogodzić z tym co jest.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.03.2024, 22:47
Wyłączył statystyki czatu i do zwolnienia
NIE dla OPIO !!!
18.03.2024, 23:30
druga sprawa, ze ludziom linki na chacie nie dzialaja tzn wrzuca ktos link z youtube, i zamiast wyswietlic sie video to pokazuje linka (osobiscie tego nie doswiadczylem bo mi zawsze video konwertuje ale niektorym wrzuca linka zamiast video, oto przyklad):
wrzucilem zwykly link z yt i pokazalo sie video, ZmiataZplanszy zapytal jak to zrobilem, odpowiedz jest na screenie.
ten link ktory podal zmiata, pokazal sie jako link zamiast video, wszedlem w ten link, skopiowalem i wrzucilem na chat i o dziwo normalnie w formie video a nie linku, wiadomo dlaczego tak sie dzieje?
ten belmondawg to ten sam link co wrzucil ss obok zmiatazplanszy, ciekawe dlaczego mi przekonwertowalo a jemu nie?
pozdro
wrzucilem zwykly link z yt i pokazalo sie video, ZmiataZplanszy zapytal jak to zrobilem, odpowiedz jest na screenie.
ten link ktory podal zmiata, pokazal sie jako link zamiast video, wszedlem w ten link, skopiowalem i wrzucilem na chat i o dziwo normalnie w formie video a nie linku, wiadomo dlaczego tak sie dzieje?
ten belmondawg to ten sam link co wrzucil ss obok zmiatazplanszy, ciekawe dlaczego mi przekonwertowalo a jemu nie?
pozdro
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.03.2024, 11:46
Z czasem się wszystko ułoży tak jak powinno być
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
23.03.2024, 16:13
Zgłoszone technikowi.
Jeśli chodzi o czat i wyświetlanie powiadomień o wspomnieniu danego użytkownika na czacie, to przecież sami użytkownicy (nawet z top 10) zgłaszali jakieś 1,5 roku temu, żeby dostęp do podglądania archiwum czatu ograniczyć czasowo do iluś tam godzin (wcześniej nie było żadnego ograniczenia)
Jeśli chodzi o czat i wyświetlanie powiadomień o wspomnieniu danego użytkownika na czacie, to przecież sami użytkownicy (nawet z top 10) zgłaszali jakieś 1,5 roku temu, żeby dostęp do podglądania archiwum czatu ograniczyć czasowo do iluś tam godzin (wcześniej nie było żadnego ograniczenia)
23.03.2024, 17:04
To ja też zgłaszam rozjebała mi się strona tak jakby na komputerze się wyświetla mimo, że korzystam z telefonu. A druga sprawa jakiś baner mi się wpierdolił na początek strony
" Szanujemy twoją prywatność zarabiaj btc lub reklamuj się z nami"
" Szanujemy twoją prywatność zarabiaj btc lub reklamuj się z nami"
Nie wiem czemu tak mam, nie potrafię tego jakoś zmienić aby było dobrze, na laptopie tej stronki nie widać Przeglądarce Tworzenie kampanii reklamowej | A-ADS dla reklamodawców
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości