Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market- Temat główny
Właśnie dostałem wiadomość w podobnym czasie jak widzę ale dostałem tylko raz. Dzięki za pake zaraz odbiorę i daje recenzje.
A racja jest powtórka ale przyszła ona o 03:22 wiec coś z protonem albo moim albo twoim musi być nie tak.
A racja jest powtórka ale przyszła ona o 03:22 wiec coś z protonem albo moim albo twoim musi być nie tak.
...
21.03.2025, 16:40
Istnieje z nimi jakiś kontakt session albo coś ? Napisałem trzy meile od dwóch dni i zero reakcji .
21.03.2025, 19:05
Meila wziąłem że strony, zamówienie również przez stronę złożyłem i oplacilem
23.03.2025, 01:55
Ja również złożyłem zamówienie. Ale fakt, że strona już nie działa i nie podano, kiedy zamówienie zostanie dostarczone, jest trochę przerażający.
23.03.2025, 01:58
Venus
Zdaje się, że wszystko jest Si, bo vendor dzisiaj dawał znak życia na forum.
Fakt, że ostatnio podobno trochę mniej sprawnie odpisują i wciąż nie ogarnęli do końca strony.
Ale pisali coś o rzekomym ataku na poprzednią domenę, więc może ciągle nad czymś pracują i pewnie niedługo wszystko wróci do normy.
Highlife to porządna firma, nie ma się czego obawiać.
Zdaje się, że wszystko jest Si, bo vendor dzisiaj dawał znak życia na forum.
Fakt, że ostatnio podobno trochę mniej sprawnie odpisują i wciąż nie ogarnęli do końca strony.
Ale pisali coś o rzekomym ataku na poprzednią domenę, więc może ciągle nad czymś pracują i pewnie niedługo wszystko wróci do normy.
Highlife to porządna firma, nie ma się czego obawiać.

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
23.03.2025, 10:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2025, 10:29 przez Rweqerew333.)
23.03.2025, 10:37
Miałem na myśli to, że zdjęcia nie są dodane i tłumaczenie jest z translatora kumplu.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
23.03.2025, 11:04
Kontakt jest rzeczowy i szybki. 
Ciekawe co za nowości mają być niedługo
czekamy
Pozdro

Ciekawe co za nowości mają być niedługo

Pozdro
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)