Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
19.01.2026, 13:29
Było już 3mmc i nie wchodziło, ja się nie załapałem, ale rzeczy fanów raczej nie miało, dział świecił pustkami
19.01.2026, 13:40
Rweqerew333
no tak - o to chodzi, ze nie ma go juz tam jako niedostepnego, czyli nie bedzie wcale, a wiec sprawa wyjasniona
no tak - o to chodzi, ze nie ma go juz tam jako niedostepnego, czyli nie bedzie wcale, a wiec sprawa wyjasniona
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
19.01.2026, 13:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2026, 14:07 przez DrakoMalfoy.)
Dead Nightmares prędzej czy później będzie bo to produkt upragniony
Musi kierwa być, już to pisałem, że jak ktoś chce to ma jak widać u nas na forum, ale fajnie jakby były dwie różne opcje
@"teR" no ja już byłem w trakcie zamawiania jak zjechałem na urlop ale ktoś mnie wyprzedził i zajebał wszystko, to prawda w opinie strasznie ubogo było. Zaproponowałem żeby w nagrodach 3mmc rozdali żeby były opinie no ale ktoś przyzydzil chyba
Musi kierwa być, już to pisałem, że jak ktoś chce to ma jak widać u nas na forum, ale fajnie jakby były dwie różne opcje
@"teR" no ja już byłem w trakcie zamawiania jak zjechałem na urlop ale ktoś mnie wyprzedził i zajebał wszystko, to prawda w opinie strasznie ubogo było. Zaproponowałem żeby w nagrodach 3mmc rozdali żeby były opinie no ale ktoś przyzydzil chyba
Be objective and honest.
19.01.2026, 14:10
DrakoMalfoy
watpie, ze sie pojawi ponownie jesli juz nie widnieje nawet jako niedostepne, bo jak nie bylo to ludzie o to prosili, a jak sie pojawilo to recek bylo tyle co nic
zeby rozdawac to w nagrodach tylko za recki to tez raczej im sie nie oplaca tego ogarniac
watpie, ze sie pojawi ponownie jesli juz nie widnieje nawet jako niedostepne, bo jak nie bylo to ludzie o to prosili, a jak sie pojawilo to recek bylo tyle co nic
zeby rozdawac to w nagrodach tylko za recki to tez raczej im sie nie oplaca tego ogarniac
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
(19.01.2026, 12:59)Rweqerew333 napisał(a): DarkSonia no i przecież nie ma tam 3mmc
no PRZECIEŻ O TYM PISZĘ... w odniesieniu do tego co napisał DrakoMalfoy ... który zasugerował cytuję:
"Nic nie jest wyjaśnione póki jest na liście jako niedostępny
"... A NIE MA GO W OGÓLE - BO Z LISTY ZNIKNĄŁ ... DLATEGO DAŁAM SCREEN + dodałam, aby spojrzał na listę raz jeszcze... serio to trzeba tłumaczyć?
aż dziwne że użytkownik o pseudonimie Dead Nightmares to nawet zauważył ... aż jestem w szoku ( bez żadnych podtextów )
weśś ty się ogarnij zanim dupniesz kolejnego minusa :*
19.01.2026, 15:56
Pamiętam, że kiedyś meth był w produktach, albo jakaś amfetamina czy tam pasta.
24.01.2026, 10:46
Zdecydowanie crystal meth Piko powinno się pojawić w ofercie ... Nikt cholestwa nie ma w ofercie 😭
24.01.2026, 11:05
jest pelno meth i taniego za 100zl za gram i lepszej jakosci 200zl za gram. Nie wiem gdzie szukasz xD CAly internet ma meth, ale tu na forum faktycznie nie ma