Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ch**ce***um.n*
07.02.2025, 05:15
Nie rozumiem..po co zamawianie od jakiś wyjebkowiczów skoro tutaj macie legit sklepy.
07.02.2025, 13:52
kot_kreskowy no dobra. Dałam tylko info które jest potwierdzone przez mnie osobiście. Przecież sama nie zamówiłam a czuje się atakowana bo ktoś zamówił
07.02.2025, 17:57
I bardzo kurwa dobrze 😎
Każdy kto na tym forum napisze cokolwiek pozytywnego nt tych kurew będzie czuł mój oddech na plecach.
A uprzedzam, że jadłem rybę, więc będzie śmierdzący 😎
Każdy kto na tym forum napisze cokolwiek pozytywnego nt tych kurew będzie czuł mój oddech na plecach.
A uprzedzam, że jadłem rybę, więc będzie śmierdzący 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.02.2025, 17:18
(07.02.2025, 13:52)kinia03x napisał(a): kot_kreskowy no dobra. Dałam tylko info które jest potwierdzone przez mnie osobiście. Przecież sama nie zamówiłam a czuje się atakowana bo ktoś zamówił
nikt ciebie nie atakuje po prostu myśle że ludzi średnio interesuje ten sklep i jak wygląda realizacja zamówienia w nim
08.02.2025, 22:46
Mnie odstrasza sam fakt, że sklep najprawdopodobniej wysyła zza granicy.
A 2 sprawa, minimalna kwota zamówienia 5 stówek też nie każdemu odpowiada.
A 2 sprawa, minimalna kwota zamówienia 5 stówek też nie każdemu odpowiada.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
09.02.2025, 16:22
(08.02.2025, 17:18)smakosz napisał(a): nikt ciebie nie atakuje po prostu myśle że ludzi średnio interesuje ten sklep i jak wygląda realizacja zamówienia w nim
Czy ja wiem. Kiedyś mieli bardzo dobre 3mmc i 3cmc. E
Reszta to analogi na zasadzie wpakujemy w różnych proporcjach cmc z cmc i będzie dobrze.
Co do ich leków to słyszałem różne opowieści i ponoć sporo z tej oferty to FEJKI tzn jakieś benzo opakowane w opakowania po lekach.
Co do zagranicy to luz. Przynajmniej kiedyś był luz nie wiem jak teraz. No i 500zl... Szczerze to mało komu się chce szczypać za 2-5gr.
09.02.2025, 16:58
Nie ma to jak wypowiedź na temat towaru i sklepu kogoś kto nie ćpa od lat XD
Przez co nie miał okazji zostać wyjebany xd
CWEL CENTRUM I CWELCOLLABO ?
Polecam
Dr.Luks
🤡
Przez co nie miał okazji zostać wyjebany xd
CWEL CENTRUM I CWELCOLLABO ?
Polecam
Dr.Luks
🤡