Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
Wczoraj, 13:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 13:14 przez DrakoMalfoy.)
![[Obrazek: IMG-1062.jpg]](https://i.ibb.co/s9G9RHkQ/IMG-1062.jpg)
WYGLĄD JAK WYŻEJ MAŁE SZLANE TRANSPARENTE SZALEŃSTWO
Jeżeli chodzi o pierwsze wrażenie to patrzę i wiem że mam do czynienia z czymś bardzo dobrze ugotowanym wsadzając nos w pakiet tylko się utwierdzam w tym przekonaniu zapachu żadnego tutaj nie uświadczycie.
Teraz coś o mnie sportowy tryb życia dobre jedzenie witaminy sumplementy. Ostanie badania miesiąc temu równo i to było 3 i 4mmc wcześniej półtorej miesiąca przerwy.
Wjeżdżam do Polski odbieram pakę lecę do sklepu kupuję rum pije 3 drinki rumu i myślę zajebalbym coś ale że nie mam jak bo ktoś mi siedzi na ogonie to wyciągam kryształ 0,33mg (wrzuciłem na wagę) i łykam go…
- wychodzę na spotkanie rodzinne w innej chacie juz gdzieś w odstępie 30 minutowym w drodze czuję wjazd szybsze bicie serca poprawiony humor chęć tak naprawdę do wszystkiego czyli żywą energia a nie kanapowy plusz. Serio wtedy pomyślałem ale to jest kurwa zajebisty temat naprawdę, Myślę że jakoś 2godziny trzymał mnie fajny stan żadnego klatkowania nie uświadczyłem.
Libido wyjebalo w kosmos praktycznie 24h ruchania
Jak już czułem że schodziło to sniffowalem +\- 100mg delikatnie wracając do tego co uświadczyłem po pierwszej bo bombce
Jakoś po 5 godzinach wróciłem do domu dalej snifowalem ale co jakiś czas ale już czułem że sniffy co raz słabiej podbijają i co raz bardziej zaczyna mnie to męczyć więc po powrocie do domu zacząłem robić bombki kapsułka 400mg i fajnie jesczcze to robiło przez jakiś czas. Po jakiś 15 godzinach już zaczęła się typowa męczarnia chlorowa bomby zaczęły schodzić po godzinie dosłownie sniffy robiły ale też już co raz słabiej, Więc jeżeli planujecie ciągi to raczej nie na tym.
Co zaobserwowałem? Strasznie popalony żołądek nawet picie gorących napojów takich jak herbata sprawiało mi ból terapia kefirowa dwu dniowa trochę oddała problemy gastryczne po jak rozwolnienie też wystąpiło.
Podsumowując jest to bardzo wysokiej jakości CHLOR ale to raczej nie moja bajka ze względu na to że po 24h to juz była istna męczarnia, piszę to jako fan ciągów 3 dniowych z 4mmc.
WYGLĄD 9/10
JAKOŚĆ 8/10
MOC 7,5/10
CENA 10/10
Be objective and honest.