Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
3 godzin(y) temu
Tak na chłopski rozum, po co próbować gonić szit wiedząc że tutaj procent grzejników z pierwszej łapanki jest bardzo mały i raczej każdy wie czego chce i jakiej jakości. Do tego dochodzi konkurencja, wiedza klientów. Obserwuje i mam wrażenie że równia pochyła trwa już jakiś czas, a szkoda
Tutaj gówna nie da się gonić bo zaraz jest weryfikowane, jeśli sort jest dobry to jest chwalony a jeśli chujowy to jest lincz.
To tylko strzał w kolano i utrata reputacji która była całkiem niezła. Pamiętam niektóre sorty, do tego dostępność 3mmc które prezentowało się mistrzowsko.
Tutaj gówna nie da się gonić bo zaraz jest weryfikowane, jeśli sort jest dobry to jest chwalony a jeśli chujowy to jest lincz.
To tylko strzał w kolano i utrata reputacji która była całkiem niezła. Pamiętam niektóre sorty, do tego dostępność 3mmc które prezentowało się mistrzowsko.
Zgadza się... inked_kawadrat
zarówno 4MMC i 3MMC były dokładnie takie jakie być powinny... i nagle... coś się stało.
Masz dużo racji w tym, że może forum jest jakie jest, ale tutaj ludzi no nie da się w UJa zrobić, większość z NAS nie ma z tematem do czynienia od wczoraj, i raczej truudno jest przemycić ludziom shit ( sławna akcja chociażby z DOBRYM mefem, podsypanym solą z wieliczki przez innego vendora ..ja pierdolę )
tak czy inaczej czekam na aktualizację, i chcę być zaskoczona
zarówno 4MMC i 3MMC były dokładnie takie jakie być powinny... i nagle... coś się stało.
Masz dużo racji w tym, że może forum jest jakie jest, ale tutaj ludzi no nie da się w UJa zrobić, większość z NAS nie ma z tematem do czynienia od wczoraj, i raczej truudno jest przemycić ludziom shit ( sławna akcja chociażby z DOBRYM mefem, podsypanym solą z wieliczki przez innego vendora ..ja pierdolę )
tak czy inaczej czekam na aktualizację, i chcę być zaskoczona
1 godzinę temu
Gonić szajs można bo możliwe że vendor sam zapłacił za premium i dostał szajs więc stara się odbić część kosztów. Tak jak było z Panem Który Nie Będzie Nazwany, Mroczna Soniu, który podobno sam został tak wyjebany i sprzedawał to gówno zmieszane z solą himalajską jak 4mmc prima sort, tłumacząc z uporem maniaka że to dobre jest.