Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
27.12.2024, 12:38
Eufo bardziej.
Brakowało mi takiego pierdolniecia na bani na wejściu.
Ale zrobiłem nie potrzebnie małe dawki na pierwszy strzał
Szybko zapchało mi kichawe ale mam pogrubione ściany zatok i brak sluzowki.
Jakąś recenzje napisze po badaniach na sylwestra albo 3 króli. Przygotuje się lepiej do testów i wezmę pod uwagę swój organizm i zaczne od dawek takich jakich powinienem
Brakowało mi takiego pierdolniecia na bani na wejściu.
Ale zrobiłem nie potrzebnie małe dawki na pierwszy strzał
Szybko zapchało mi kichawe ale mam pogrubione ściany zatok i brak sluzowki.
Jakąś recenzje napisze po badaniach na sylwestra albo 3 króli. Przygotuje się lepiej do testów i wezmę pod uwagę swój organizm i zaczne od dawek takich jakich powinienem
27.12.2024, 20:50
foto po prawej po małej obróbce : światło, kontrast, bez dotykania koloru, lekko podbite tony by zobaczyć czy wyjdzie kolor - i wyszedł
foto po lewej wydaje się przeźroczyste
werdykt, albo kolory zakłamuje aparat, albo foto było robione po zmroku, przy sztucznym świetle stąd wyszły po prawej żółtawe
albo to dwa różne sorty
to nie opinia, to nie recka, to tylko dwie foty które sobie porównuję na szybciutko mając chwile czasu czekając na transport.
mrrrrau
27.12.2024, 22:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2024, 22:39 przez kot_kreskowy.)
Nie, to jest obecny sort.
Zastanawiam się tylko czemu ma służyć to porownanie skoro wygląd pojedynczych kamlotow może się różnić, przeca to się nie krystalizuje równomiernie a w kamlotach mogą nawet być widoczne 'warstwy'.
Jeszcze Andżelina podbiła kolory co całkowicie zakłamuje pogląd na materiał.
Pomijam całkowicie jakość aparatów, kadrowanie, oświetlenie i chuj wie co jeszcze...
Bez sensu.
Zastanawiam się tylko czemu ma służyć to porownanie skoro wygląd pojedynczych kamlotow może się różnić, przeca to się nie krystalizuje równomiernie a w kamlotach mogą nawet być widoczne 'warstwy'.
Jeszcze Andżelina podbiła kolory co całkowicie zakłamuje pogląd na materiał.
Pomijam całkowicie jakość aparatów, kadrowanie, oświetlenie i chuj wie co jeszcze...
Bez sensu.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(27.12.2024, 20:50)DarkSonia napisał(a): foto po prawej po małej obróbce : światło, kontrast, bez dotykania koloru, lekko podbite tony by zobaczyć czy wyjdzie kolor - i wyszedł
foto po lewej wydaje się przeźroczyste
werdykt, albo kolory zakłamuje aparat, albo foto było robione po zmroku, przy sztucznym świetle stąd wyszły po prawej żółtawe
albo to dwa różne sorty
to nie opinia, to nie recka, to tylko dwie foty które sobie porównuję na szybciutko mając chwile czasu czekając na transport.
no przecież napisałam że to może być wina aparatu, sztucznego światła itd
dodałam też że to nie opinia, ani nie recka
lol
każdy ogarnięty sobie wyciągnie z tego sam wniosek, bo tu już domysły chodzą że nagrody inne, zamówienia inne i pewnie chłopaki, którzy ogarniają w firmie to u Padre tez maja inne czyt. lepsze... bądźmy poważni
ps. podbite kolory oznaczają podbite naturalne kolory a nie dodane kolory
mrrrrau
27.12.2024, 22:45
Moim zdaniem ten sort po prawej to na pewno nie ten, którego zdjęcie wstawiłem, ponieważ nie wpadał w żaden kolor. Jedynie niektóre kamyki były bardziej matowe i szare.