Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy lub seriale o dragach.
26.01.2024, 19:10
W ogóle mam wrażenie, że kompletnie pominąłem w tym wątku dokumenty jako filmy, zonk
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
27.01.2024, 22:57
Może nie stricte o dragach ale polecam Hazbin Hotel. Jedna z ważniejszych postaci, Angel Dust zmaga się z uzależnieniem. Poza tym scena w pilocie z automatem co sprzedaje różne dragi jak automat taki z napojami jest zajebista xD
09.02.2024, 13:32
Dope na netflixie jest fajny, dokumentalny ciekawie nakręcony
Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem
10.02.2024, 21:17
D.I.L z 2002.
Cytat:W bocznej uliczce Darek Krycki odbiera "towar". Dostawcą jest Kruger, lokalny mafioso. Paczka, którą Krycki chowa do schowka w samochodzie, zawiera cztery razy więcej narkotyków niż zwykle. Kilka minut później zostaje zatrzymany przez policję. Po rutynowej kontroli okazuje się, że towar zniknął. Krycki postanawia prosić o pomoc przyjaciół, Lukadę i Irę. Spotykają się na stadionie, na którym w dzieciństwie razem trenowali. Postanawiają dowiedzieć się, kto wystawił Kryckiego.
10.02.2024, 21:26
Dobry wieczór,
Ciekawy dokument z polskim lektorem o tym jak zamknęli założyciela AlphaBay - następcę SilkRoad, oraz rozbili grupę pedofili z Facebooka w Indonezji.
horsii obejrzyj sobie, spoko film
Co ciekawe, nawet admin grupy pedofilskiej nieustannie walczył z multikonciarstwem...
Nawet tam nie mają spokoju
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.02.2024, 21:28
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA