Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
26.06.2026, 18:30
Po tym jak widziałem cmc cola, to wszystkiego się mogę spodziewać szanowana @sonia. Także nie ufam aż tak jak Twoje słowa.
26.06.2026, 18:35
HariboWPP
Ja piszę za siebie...
za to jak mnie vendor traktował zawsze!
za to jakie odczynniki dostawałam od niego
za jakość tych odczynników, w których nie pamiętam "3cmc COLA" ... a akurat ten specyfik był zawsze taki jaki być powinien.
jeśli chcesz zaszkodzić vendorowi w jakikolwiek sposób, musisz się bardziej postarać, dorzucić trochę dowodów i może coś z tego będzie.
Póki co nabijasz niepotrzebnie posty tylko, w sumie to ja nie wiem po co je w ogóle piszesz, żeby co się wydarzyło? co chcesz tymi wpisami osiągnąć? bo nie czaję? i to w wątku o 4MMC?
Nie podoba Ci się ten vendor z Tobie tylko znanych przyczyn spoko. Zamawiaj u innego.
Ja piszę za siebie...
za to jak mnie vendor traktował zawsze!
za to jakie odczynniki dostawałam od niego
za jakość tych odczynników, w których nie pamiętam "3cmc COLA" ... a akurat ten specyfik był zawsze taki jaki być powinien.
jeśli chcesz zaszkodzić vendorowi w jakikolwiek sposób, musisz się bardziej postarać, dorzucić trochę dowodów i może coś z tego będzie.
Póki co nabijasz niepotrzebnie posty tylko, w sumie to ja nie wiem po co je w ogóle piszesz, żeby co się wydarzyło? co chcesz tymi wpisami osiągnąć? bo nie czaję? i to w wątku o 4MMC?
Nie podoba Ci się ten vendor z Tobie tylko znanych przyczyn spoko. Zamawiaj u innego.
26.06.2026, 18:57
Droga Soniu. Doprecyzuję. Porównałem sobie w głowie analogiczne sytuacje, po których stwierdzilem, iż nie ma co ufać tak bezgranicznie jak Ty sklepikarzom. Po przypadkach tego sklepu i innych mam taką po prostu przypadłość. W gwoli ścisłości, nie zarzucam tutaj, że ten sklep jest jakiś niedojebany, ale ciężko nie stwierdzić, że drugi raz sprzedaje ketony w pyle, które leżały w piwnicy pod Baranami. Uważam, że kompetencje takie jak myślenie krytyczne są potrzebne, staram się stosować i stwierdzać, albo zaprzeczać. W żaden sposób nie chcę zaszkodzić sklepikarzowi. Więc tyle ode mnie. Napijmy się melisy. Amen.
HariboWPP alesz ja mu nie ufam bezgranicznie
- po czym to wywnioskowałeś?
ja tylko dodaję, że mnie akurat vendor nigdy nie zawiódł... + paki dolatywały expresowo ( jedna nawet na nast, dzień wpadła ), a specyfiki które miałam okazję testować zawsze były TOP ...
- dodałam także uczciwe o mefku - gdzie moją recenzję tegoż specyfiku czarodziejskiego znajdziesz chociażby w tym wątku ( bo akurat wszystko co testuję recenzuję - jak mało kto tu na forum )
po prostu nic nie mam do vendora i WIERZĘ GŁĘBOKO W NIEGO że jeszcze nas zaskoczy - czy taka wypowiedź brzmi lepiej?
fajnie by było gdyby na stan wrócił po prostu stary, kryształowo czysty mefik, który był długi czas na magazynie i zawsze cieszył oko i neurony gdy się pojawiał
pozdrawiam :*
- po czym to wywnioskowałeś?ja tylko dodaję, że mnie akurat vendor nigdy nie zawiódł... + paki dolatywały expresowo ( jedna nawet na nast, dzień wpadła ), a specyfiki które miałam okazję testować zawsze były TOP ...
- dodałam także uczciwe o mefku - gdzie moją recenzję tegoż specyfiku czarodziejskiego znajdziesz chociażby w tym wątku ( bo akurat wszystko co testuję recenzuję - jak mało kto tu na forum )
po prostu nic nie mam do vendora i WIERZĘ GŁĘBOKO W NIEGO że jeszcze nas zaskoczy - czy taka wypowiedź brzmi lepiej?

fajnie by było gdyby na stan wrócił po prostu stary, kryształowo czysty mefik, który był długi czas na magazynie i zawsze cieszył oko i neurony gdy się pojawiał

pozdrawiam :*
28.06.2026, 06:15
U Ciebie trochę to kot w worku, raz transparentny krysztal, a raz brazowa rdza. Teraz pojawił się ten sort, ludzie spróbują, będą zadowoleni tylko po to żeby przy następnym zamówieniu dostać coś innego.
28.06.2026, 11:26

![[Obrazek: 4mmc.jpg]](https://i.postimg.cc/FsWS2qyd/4mmc.jpg)