Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
15.06.2025, 15:56
moze to też kwestia "szczałów" ja tam wole sobie ogarnac 100mg kreseczke i isc do parku cos porobić, niz zajebac pol gieta na raz i sie upierdolić jak świnia, która nie wie jak sie nazywa
19.06.2025, 11:47
Nie powiem ze to sciema co piszecie, ale czasem jedna konkretna kreska i masz pozamiatane w glowce na dlugo 😅 zamiast chill przy wannie zrobisz sobie termiczny crash
....jak lecisz na stymach bez wody to termoreg nie ogarnia i bialka w neuronach siadaja – jak przy goraczce 42, i juz nie odkręcisz
nie kazdy umiera po jednej dawce, ale wystarczy pech, zeby zostac z alzheimerem czy innym bajzlem na starosc 🤷♂️
mowie jak jest, nie zeby straszyc, tylko zeby nikt nie obudzil sie z reka w nocniku po “zlotym weekendzie”
....jak lecisz na stymach bez wody to termoreg nie ogarnia i bialka w neuronach siadaja – jak przy goraczce 42, i juz nie odkręcisz
nie kazdy umiera po jednej dawce, ale wystarczy pech, zeby zostac z alzheimerem czy innym bajzlem na starosc 🤷♂️
mowie jak jest, nie zeby straszyc, tylko zeby nikt nie obudzil sie z reka w nocniku po “zlotym weekendzie”
24.06.2025, 11:48
Po tych substancjach i w takich ilosciach ty juz jestes skazany na choroby neurodegeneracyjne w przyszlosci.
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
28.06.2025, 07:55
Mef to jest to. Zamówiłem przebadany mef z darka, najebany alko po zrobieniu 70mg otrzeźwiełem w kilka minut.
Od dobrze oczyszczonego mefedronu pójdzie łezka, ale nie będzie napierdalać w klamę przez kilkanaście minut, szybko mija.
Tolerkę mam prawie zerową, od 8 miesięcy tylko 0.5g od Escobar 2 tyg. temu i tego samego 0.2g 4 dni temu.
Dobry mef to wypierdala aż miło, teraz 109mg bez tolerki zrobiło mnie tak, że już nie dam rady więcej napisać
Pozdro!!!
Od dobrze oczyszczonego mefedronu pójdzie łezka, ale nie będzie napierdalać w klamę przez kilkanaście minut, szybko mija.
Tolerkę mam prawie zerową, od 8 miesięcy tylko 0.5g od Escobar 2 tyg. temu i tego samego 0.2g 4 dni temu.
Dobry mef to wypierdala aż miło, teraz 109mg bez tolerki zrobiło mnie tak, że już nie dam rady więcej napisać
Pozdro!!!
28.06.2025, 22:55
lawaszz dobrą masz bombę...
tylko że albo:
- jestes małolat, który mefa w życiu smyrał tyle co wcale ( stąd akcja po 70mg? ....+ wypierdala Cie już po 100mg? wow )
powiedz tylko czy czujesz się po nim pobudzony? czy upierdolony?
- albo - może ty NEPA waliłeś?
dawki by się zgadzały
tylko że albo:
- jestes małolat, który mefa w życiu smyrał tyle co wcale ( stąd akcja po 70mg? ....+ wypierdala Cie już po 100mg? wow )
powiedz tylko czy czujesz się po nim pobudzony? czy upierdolony?
- albo - może ty NEPA waliłeś?
dawki by się zgadzały
29.06.2025, 00:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2025, 00:07 przez Metykatykot.)
XD DarkSonia najbardziej waleczna w wątkach dotyczących mefe-mefedronu
darkMefedronia, żeby nie powiedzieć bżytko: mefedroniara
bez kija nie potchoć jak masz jakieś wonty dot. Mef. XD
darkMefedronia, żeby nie powiedzieć bżytko: mefedroniara
bez kija nie potchoć jak masz jakieś wonty dot. Mef. XD
DarkSonia tak, 70mg mefrdronu po długiej przerwie regeneracyjnej. Ostatnie lata waliłem w chuj cmc, fety i Nepa, czasem mdphp. Ogarnąłem się w pewnym momencie przez co tolerka mi tak fajnie spadła 🤗
Ale pamiętam jak kiedyś ledwo kopało 200mg 3cmc, a dalej goniłem króliczka.
Wystarczy przestać cpac często, odżywiać się, zapomnieć o tym wszystkim na chwilę, a po powrocie takie niespodzianki.
A mefa to faktycznie rzadko kiralem, bo na owe czasy był niemalże niedostępny.
A no i czułem się upierdolony jak kończyłem pisanie, bo dorzuciłem te 109mg jakieś 10 minut po tych 70
Ale pobudzenie też było, do momentu wejścia drugiej lajny gdzie mnie rozlało 🤗
Ale pamiętam jak kiedyś ledwo kopało 200mg 3cmc, a dalej goniłem króliczka.
Wystarczy przestać cpac często, odżywiać się, zapomnieć o tym wszystkim na chwilę, a po powrocie takie niespodzianki.
A mefa to faktycznie rzadko kiralem, bo na owe czasy był niemalże niedostępny.
A no i czułem się upierdolony jak kończyłem pisanie, bo dorzuciłem te 109mg jakieś 10 minut po tych 70
Ale pobudzenie też było, do momentu wejścia drugiej lajny gdzie mnie rozlało 🤗
03.07.2025, 23:11
Kurcze no to zazdroszcze, bo u mnie impreza to się zaczyna dop od 200mg ... i jest tak se haha
03.07.2025, 23:27
DarkSonia teraz też czasami kuszę się na kreskę, ponieważ leży u mnie tego całkiem fajna ilość. Całą sobotę przeleciałem. Dziś też od 12 do 18 zużyłem 0.5g w pracy bo tyle sobie wziąłem aby nie przesadzić.
Wróciłem do domu o 22.30, zrobiłem sobie jeszcze jedną. Teraz już tolerka niestety większa, bo dawka która mnie satysfakcjonuje to już 150mg(w pracy max 100 🙊). No ale dalej robi tak samo co mnie cieszy
Wróciłem do domu o 22.30, zrobiłem sobie jeszcze jedną. Teraz już tolerka niestety większa, bo dawka która mnie satysfakcjonuje to już 150mg(w pracy max 100 🙊). No ale dalej robi tak samo co mnie cieszy

to wtedy pocenie może być symboliczne.