Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
27.12.2024, 23:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2024, 23:09 przez kot_kreskowy.)
(27.12.2024, 22:42)DarkSonia napisał(a): no przecież napisałam że to może być wina aparatu, sztucznego światła itd
dodałam też że to nie opinia, ani nie recka
lol
każdy ogarnięty sobie wyciągnie z tego sam wniosek, bo tu już domysły chodzą że nagrody inne, zamówienia inne i pewnie chłopaki, którzy ogarniają w firmie to u Padre tez maja inne czyt. lepsze... bądźmy poważni
ps. podbite kolory oznaczają podbite naturalne kolory a nie dodane kolory
No i jakie wnioski mam wyciągnąć?
Że zaklinasz rzeczywistość?
Po chuj?
martio_vp
Ładne.
I widać że to te same kamienie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.12.2024, 23:46
Ale z tego co się orientuję, to jest dział OPINIE O PRODUKCIE.
Czyli twarde, realne fakty a nie teorie z mchu i paproci.
Dział WRÓŻBY I HOROSKOPY to u Macieja 😎
Czyli twarde, realne fakty a nie teorie z mchu i paproci.
Dział WRÓŻBY I HOROSKOPY to u Macieja 😎
NIE dla OPIO !!!
no i sobie porównuje dwa sorty czy tam jeden sort vendora, o którym jest wONtek... przed ew. zakupem.
sobie pogdybać nie mogę? może ktoś coś więcej powie o TYCH/TYM sorcie...
może mnie ktoś z błędu gdybacyjnego wyprowadzi, a może ja siebie sama wyprowadze z błędu jak kamyki dojdą i sama sobie foty porobię, i znowu porównam... czy już lepiej nie?
sobie pogdybać nie mogę? może ktoś coś więcej powie o TYCH/TYM sorcie...
może mnie ktoś z błędu gdybacyjnego wyprowadzi, a może ja siebie sama wyprowadze z błędu jak kamyki dojdą i sama sobie foty porobię, i znowu porównam... czy już lepiej nie?
mrrrrau
z czyszczeniem czego? to już nie można snuć domysłów odn sortów? od kiedy?
jeden dostaje przeźroczyste kryształy, drugi mleczne, trzeci nie wiem kolorowe... a inny trwierdzi ze to wszystko to jeden sort... dla mnie np kolor a brak koloru to rożnica, nawet porównując bezbarwne do mlecznych... choćby w czystości. Czy się mylę?
Wg. kota z rozmowy na czacie to oznacza, że to ten sam towar, tylko wzięty z innengo miejsca podczas krystalizacji... ochujałam właśnie haha ( oczywiście z całym szacunkiem do kot_kreskowy bo sobie zaraz wmówi, że się z niego nabijam a ja to biorę serio poważnie )
w takim razie w żadnym wątku nie ma sensu pytac o jakiekolwiek info odn sortu a vendor moze caly czas biadolic że to ten sam , tylko czasami foto jest z innego miejsca rekacji ( naczynia w którymj sie krystalizuje ) a czasami z innego czy jak? to w takim razie jak z czystością, jak z ilościa towaru w towarze skoro zostało to nawet przyrównane do kawy ( lol ) że co że te na dole będą mocniejsze tak? a te na góry to taka lekka chujnia? chce po prostu zrozumieć.
kot_kreskowy
28.12 | 00:48
Nawet w małej ilości znajdziesz drobne różnice
kot_kreskowy
28.12 | 00:47
Kamienie sa zawsze różne
kot_kreskowy
To się nie krystalizuje równomiernie
nie znam się może kot się zna ktoś może to info potwierdzic bo zgłupiałam
( piszę to bez żadnego żartowego podstekstu )
jeden dostaje przeźroczyste kryształy, drugi mleczne, trzeci nie wiem kolorowe... a inny trwierdzi ze to wszystko to jeden sort... dla mnie np kolor a brak koloru to rożnica, nawet porównując bezbarwne do mlecznych... choćby w czystości. Czy się mylę?
Wg. kota z rozmowy na czacie to oznacza, że to ten sam towar, tylko wzięty z innengo miejsca podczas krystalizacji... ochujałam właśnie haha ( oczywiście z całym szacunkiem do kot_kreskowy bo sobie zaraz wmówi, że się z niego nabijam a ja to biorę serio poważnie )
w takim razie w żadnym wątku nie ma sensu pytac o jakiekolwiek info odn sortu a vendor moze caly czas biadolic że to ten sam , tylko czasami foto jest z innego miejsca rekacji ( naczynia w którymj sie krystalizuje ) a czasami z innego czy jak? to w takim razie jak z czystością, jak z ilościa towaru w towarze skoro zostało to nawet przyrównane do kawy ( lol ) że co że te na dole będą mocniejsze tak? a te na góry to taka lekka chujnia? chce po prostu zrozumieć.
kot_kreskowy
Nawet w małej ilości znajdziesz drobne różnice
kot_kreskowy
28.12 | 00:47
Kamienie sa zawsze różne
kot_kreskowy
To się nie krystalizuje równomiernie
nie znam się może kot się zna ktoś może to info potwierdzic bo zgłupiałam
( piszę to bez żadnego żartowego podstekstu )
mrrrrau
28.12.2024, 12:39
(27.12.2024, 23:04)martio_vp napisał(a): Normalnym aparatem z telefonu. Exit wywalone
Ja tez takie kamyki miałem przezroczyste.
A te co tu widać może się utlenily pod wpływem powietrza.
Nie potrzebna dyskusja się zrobiła.
Dostaniecie to sobie sprawdzicie ze kazdy dostaje to samo.
Wystarczy inny aparat, inne otoczenie, + utlenienie i moze lekko inaczej wyglądać.
Trochę podrążyłam. Jak się w trasie nudziłam.
kot_kreskowy ukłon w Twoją stronę robię, jak już pisałam NIE ZNAM SIĘ po prostu chcę zrozumieć
Czyli by wyszło na to, że ten sam sort, w zależności od "piętra" krystalizacji będzie miał różną czystość, no bo raczej to zabarwienie to nie barwnik spożywczy.
I teraz jak jeden jurek dostanie idealnie przeźroczyste kamienie, a drugi niemalże pomarańczowe
to który dostaje lepszy sort? oczywiście trzeba tu jeszcze wziąśc pod uwagę co się dzieje z kamykami po produkcji bo to też ważne , one moga sobie tam też zmieniać kolory.
Czyli za jakość wpływało by:
- piętro krystalizacji
- sposób przechowywania
- widzi-mi-się vendora, które kamyki akurat Ci wrzuci w worek
i o co mi chodzi... nawet dając ukłon w stronę tego co pisał kot ( jak już wspomniałam - nie znam się na chemii patrzę logicznie czasami na pewne problemy i tyle ) istnieje możliwość że ta sama partia produktu, może mieć różny kolor. ok
No to teraz pytanie - jak w takim razie z czystością tego sortu jest? i to w zależności od pietra krystalizacji? bo kolor ma ogromne znaczenie chociażby w czystości, i określa właśnie jakość SORTu.
Czystość produktu maleje wraz z piętrem krystalizacji tak? ( dzięki grawitacji metale ciężkie i inne ciekawostki spadają na dół produktu - barwiąc go na odpowiedni kolor )
No i od razu nasuwa się pytanie jak z mocą, bo to jak powstaje ew. kolor w zależności od stopnia zanieczyszczenia to już wiemy.
Czy moc też spływa sobie na dół wraz z zanieczyszczeniami czy raczej pozostaje na całej powierzchni taka sama?
Czy ktoś kompetentny jest w stanie odpowiedzieć?
się wkręciłam wybaczcie
kot_kreskowy ukłon w Twoją stronę robię, jak już pisałam NIE ZNAM SIĘ po prostu chcę zrozumieć
Czyli by wyszło na to, że ten sam sort, w zależności od "piętra" krystalizacji będzie miał różną czystość, no bo raczej to zabarwienie to nie barwnik spożywczy.
I teraz jak jeden jurek dostanie idealnie przeźroczyste kamienie, a drugi niemalże pomarańczowe
to który dostaje lepszy sort? oczywiście trzeba tu jeszcze wziąśc pod uwagę co się dzieje z kamykami po produkcji bo to też ważne , one moga sobie tam też zmieniać kolory.
Czyli za jakość wpływało by:
- piętro krystalizacji
- sposób przechowywania
- widzi-mi-się vendora, które kamyki akurat Ci wrzuci w worek
i o co mi chodzi... nawet dając ukłon w stronę tego co pisał kot ( jak już wspomniałam - nie znam się na chemii patrzę logicznie czasami na pewne problemy i tyle ) istnieje możliwość że ta sama partia produktu, może mieć różny kolor. ok
No to teraz pytanie - jak w takim razie z czystością tego sortu jest? i to w zależności od pietra krystalizacji? bo kolor ma ogromne znaczenie chociażby w czystości, i określa właśnie jakość SORTu.
Czystość produktu maleje wraz z piętrem krystalizacji tak? ( dzięki grawitacji metale ciężkie i inne ciekawostki spadają na dół produktu - barwiąc go na odpowiedni kolor )
No i od razu nasuwa się pytanie jak z mocą, bo to jak powstaje ew. kolor w zależności od stopnia zanieczyszczenia to już wiemy.
Czy moc też spływa sobie na dół wraz z zanieczyszczeniami czy raczej pozostaje na całej powierzchni taka sama?
Czy ktoś kompetentny jest w stanie odpowiedzieć?
się wkręciłam wybaczcie
mrrrrau