Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
![[Obrazek: IMG-20250418-174032961-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/0jcf7Q8D/IMG-20250418-174032961-HDR.jpg)
Długo oczekiwane zdjęcie!
Zapach produktu: nie potrafię go opisać ani do niczego porównać, ale jest bardzo intensywny. (każdy, kto ma z tym doświadczenie, wie, o czym mówię).
Jeśli chodzi o efekt: osoby, które mają wieloletnie doświadczenie z tym produktem, przetestowały go i jednoznacznie stwierdziły, że smak i efekt są A-PVP...
początek efektu nastąpił wkrótce po przetestowaniu 0,05-0,1 (waporyzacja i IV).
Oceniam ten produkt na bardzo mocne 10/10!!!
18.04.2025, 17:58
Jesli alfa Wali octem jest to jak najbardziej a pvp jest tez drugi rodzaj zapachu nie wykpijcie mnie ale pachnie jak spray meski(wyciag z fiuta) moze dlatego ta substancja nazywa sie tak a nie inaczej jak samiec alfa hehe
Co do substancji jesli masz biala sniezne zlepione duze krysztaly powinna pachniec nuzaco jak te'n spray o ktorym pisalem powyzej( nie nie lubie meskich polykow jesli o to chodzi).
Drugi rodzaj bardziej euforyczna jest to niebieskie krysztaly pachnace octem.
Co do substancji jesli masz biala sniezne zlepione duze krysztaly powinna pachniec nuzaco jak te'n spray o ktorym pisalem powyzej( nie nie lubie meskich polykow jesli o to chodzi).
Drugi rodzaj bardziej euforyczna jest to niebieskie krysztaly pachnace octem.
Kozak opcja z tą alfą. Czy produkt jest coś jak apihp jeśli chodzi o konsystencję?
Escobar
W sensie że na stronce pisze że pudrowe kamienie, to znaczy że to teoretycznie będzie się zajebiście paliło z tytoniem skręcone w King size?
Kiedyś tak paliłem mdphp i był kozak.
Kryształ apvp tylko do vapo się nadawał. Jestem ciekaw jak z tym materiałem.
Pozdrawiam!
Escobar
W sensie że na stronce pisze że pudrowe kamienie, to znaczy że to teoretycznie będzie się zajebiście paliło z tytoniem skręcone w King size?
Kiedyś tak paliłem mdphp i był kozak.
Kryształ apvp tylko do vapo się nadawał. Jestem ciekaw jak z tym materiałem.
Pozdrawiam!
olenuitcki..

24.04.2025, 20:19
Dawać foto ceny mega korzystne
24.04.2025, 22:30
Zastanawiam się czy ten produkt można będzie palić tytoniem skręcie kurwa jeśli tak to zajebiście
Kurde. Jak sobie tylko wyobraze jak ta alfa musi kopac, to czuej ciarki xD
Nie moge sie doczekac az ustukam na 25g tegop cuda.
ROA bedzie oczywiscie VAPO do porzygu! POZDRO!
Kurde. Jak sobie tylko wyobraze jak ta alfa musi kopac, to czuej ciarki xD
Nie moge sie doczekac az ustukam na 25g tegop cuda.
ROA bedzie oczywiscie VAPO do porzygu! POZDRO!
olenuitcki..