Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz?
13.01.2025, 11:29
Ja nie wiem jak można filmy na fazie oglądać xd moje ADHD każe mi coś robić, jakieś konstrukcje na siłowni czy coś kurwa, no sprzątać na podwórku
(z czego wychodzi jeszcze większy bajzel bo kurwa wszystko co znajdę to się przyda xDD)
3 dni i 3 noce po Alfie i adb Butinaca sprzątałem, takiego syfu się dorobiłem że jak zeszło to następne 4 sprzątania
No ale wracając do tematu to nieee. Nawet TikTok mnie wkurza, za wolno te filmiki lecą muszę na przyspieszeniu oglądać.
(z czego wychodzi jeszcze większy bajzel bo kurwa wszystko co znajdę to się przyda xDD)
3 dni i 3 noce po Alfie i adb Butinaca sprzątałem, takiego syfu się dorobiłem że jak zeszło to następne 4 sprzątania
No ale wracając do tematu to nieee. Nawet TikTok mnie wkurza, za wolno te filmiki lecą muszę na przyspieszeniu oglądać.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
22.03.2025, 12:50
Kiedyś próbowałem oglądać kilka razy "Mac & Devin Go To Highshool" będąc upalonym. Po kilku próbach dalej nie mam pojęcia o co chodziło w tym filmie. Niemniej soundtrack bardzo fajny. Po paleniu polecam klasyczek - How High.
23.03.2025, 00:16
Serial "Kibic" na Netflixie.
Długo nie mogłem się przekonać, bo to raczej nie moje klimaty, a okazał się bardzo wciągający.
Prawie tak wciągający jak ja.
Długo nie mogłem się przekonać, bo to raczej nie moje klimaty, a okazał się bardzo wciągający.
Prawie tak wciągający jak ja.

Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
31.03.2025, 04:31
Co do filmów polecam do kana film lot nad kukułczym gniazdem czy film o stworzeniu świata fajnie się wiruje przy tym filmie przy mxe jak chcecie więcejtytułów do filmów tego typu np psychologicznych wystarczy napisać poniżej to jeszcze polece american gangsterxD
06.04.2025, 15:49
Bogdan Boner
Większość znajdziesz wpisując w wyszukiwarce nazwę filmu z dopiskiem "Vider"
Jeśli chodzi o te nowsze, to konta współdzielone na różnych platformach streamingowych można kupić za grosze.
Większość znajdziesz wpisując w wyszukiwarce nazwę filmu z dopiskiem "Vider"
Jeśli chodzi o te nowsze, to konta współdzielone na różnych platformach streamingowych można kupić za grosze.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym