Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
28.12.2024, 14:47
W skrócie - jeżeli jest twarde, nie pojawia się nalot pod wpływem powietrza to jest MOC.
Reakcja jest pełna, a delikatne zabarwienie wynika z metody otrzymywania i prekursorów. Generalnie ciężko otrzymać produkt o czystości ponad 99 procent, ponieważ pomiędzy poszczególnymi reakcjami. W tym przypadku wydaje mi się, że nie usunięto benzyny jako rozpuszczalnika.
Reakcja jest pełna, a delikatne zabarwienie wynika z metody otrzymywania i prekursorów. Generalnie ciężko otrzymać produkt o czystości ponad 99 procent, ponieważ pomiędzy poszczególnymi reakcjami. W tym przypadku wydaje mi się, że nie usunięto benzyny jako rozpuszczalnika.
28.12.2024, 15:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 15:37 przez kot_kreskowy.)
DarkSonia
Dopóki temat nie ma koloru smoły na dnie to wydaje mi się że nie będzie większych różnic w działaniu.
Jeśli zostają jakieś zanieczyszczenia i jeśli są cięższe od klefa to opadają na dno. Dlatego na czacie porównałem ci to do kawy.
Temat się utlenia co też daje zmiany koloru.
Przechowywanie na pewno będzie kluczowe.
Zobacz jak wygląda trójka po małej kąpieli na deszczu ( nie pytać dlaczego )
Zrob eksperyment, przetrzyj sobie wilgotną szmatką kamlota który łapie kolor...
Zobaczysz sama.
Dopóki temat nie ma koloru smoły na dnie to wydaje mi się że nie będzie większych różnic w działaniu.
Jeśli zostają jakieś zanieczyszczenia i jeśli są cięższe od klefa to opadają na dno. Dlatego na czacie porównałem ci to do kawy.
Zobaczysz sama.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.12.2024, 15:41
Macie, poczytajcie sobie artykuł horsiego na temat przechowywania ketonów, bo widzę, że niektórzy kompletnie nie kumają pewnych oczywistych spraw (nalot, delikatne przebarwienia itp.) : https://blog.dopal.org/2024/03/30/beta-ketonow/
no ja nie kumam właśnie
skoro jeden wklei foto bezbarwnego sortu a np drugi kolorowego - a potem jeszcze inny mówi mi że to ten sam - od kiedy?
to po cholere te rozmowy w każdym wątku z osobna jakie to te czy tamte kryształy są takie zajebiste albo biadolenie, że tamten sort był taki a taki
przecież to wszystko można sprowadzić po prostu do prostego zdania
że 3CMC to 3CMC obojętnie jak będzie wyglądało
a jego działanie w sumie zależy od nas samych, naszego zajechania receptorów, dnia, diety i innych dupereli
w tym momencie prawienie o jakości sortów... jest po prostu głupie i każdy kto o tym prawi powinien zostać wyśmiany... lol
kiciak... ja już Ci przyznałam rację w poprzednim poście... i dziękuję za to łopatologiczne wytłumaczenie na przykłądzie kawy - dotarło - szybko się uczę, a z chemii to ja za dobra nie jestem. wybacz. po prostu próbuję zrozumieć te całe biadolenie o JAKOŚCI SORTÓW!!!!!!!!
skoro jeden wklei foto bezbarwnego sortu a np drugi kolorowego - a potem jeszcze inny mówi mi że to ten sam - od kiedy?
to po cholere te rozmowy w każdym wątku z osobna jakie to te czy tamte kryształy są takie zajebiste albo biadolenie, że tamten sort był taki a taki
przecież to wszystko można sprowadzić po prostu do prostego zdania
że 3CMC to 3CMC obojętnie jak będzie wyglądało
a jego działanie w sumie zależy od nas samych, naszego zajechania receptorów, dnia, diety i innych dupereli
w tym momencie prawienie o jakości sortów... jest po prostu głupie i każdy kto o tym prawi powinien zostać wyśmiany... lol
(28.12.2024, 15:36)kot_kreskowy napisał(a): DarkSonia
Zobaczysz sama.
kiciak... ja już Ci przyznałam rację w poprzednim poście... i dziękuję za to łopatologiczne wytłumaczenie na przykłądzie kawy - dotarło - szybko się uczę, a z chemii to ja za dobra nie jestem. wybacz. po prostu próbuję zrozumieć te całe biadolenie o JAKOŚCI SORTÓW!!!!!!!!
mrrrrau
28.12.2024, 18:29
Maniek w tym poradniku brakuje informacji żeby nie trzymać ketonów w słoiku z metalową zakrętką oraz unikać wszelkich metalowych pojemników. Goły metal strasznie szybko rdzewieje przy kontakcie z niektórymi ketonami, w dzień dwa potrafi się zrobić dosyć „gruby” nalot
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
28.12.2024, 19:00
Kolor, kolorem ale czy ktoś jeszcze może potwierdzić że działanie tego sortu( full stock) jest w huj delikatne?
To była pierwsza moja trójeczka od esco, więc może taka była zawsze?
To była pierwsza moja trójeczka od esco, więc może taka była zawsze?
28.12.2024, 19:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2024, 19:18 przez kot_kreskowy.)
Delikatne?
Co masz konkretnie na myśli?
Przeważnie był agresywny.
Bo widziałem opinie ludzików co pisali że elegancko działa.
Co masz konkretnie na myśli?
Przeważnie był agresywny.
Bo widziałem opinie ludzików co pisali że elegancko działa.
NIE dla OPIO !!!