Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
28.12.2024, 23:51
Przede wszystkim droga tylko do nosowo, ścieżki zawsze około 150 mg .
Delikatne bo w ogóle nie gryzie w nosie tak że sztywnieje ci pół japy.
Po zjedzeniu grama w 5 godzin, czujesz się w miarę dobrze.
Pisałem tak bo mam akurat w porównaniu 3 z innego źródła która za każdym szczurem wykręca mi ryj a mózg paruje dosłownie. I widać że jesteś zrobiony już po pół gramie.
A tu bierzesz 3 szczury i idziesz do ludzi i nikt nie rozpozna, chyba że na nosie zostało :dodgy:
Pisałem tak bo mam akurat w porównaniu 3 z innego źródła która za każdym szczurem wykręca mi ryj a mózg paruje dosłownie. I widać że jesteś zrobiony już po pół gramie.
A tu bierzesz 3 szczury i idziesz do ludzi i nikt nie rozpozna, chyba że na nosie zostało :dodgy:
To się nazywa jakość.
Pisałam o tej kwestii w którejś z recek. 3CMC od Pablo rzeczywiście jak na krajowe sorty bardzo delikatnie szczypie aż się sama zdziwiłam.
Dawki widzę dobierasz ostrożnie, może to i dobrze... czułam niedosyt właśnie w okolicach 150mg ( możliwe że moje receptory były na ostre dawkowanie mefa już ogarnięte )
mnie dopiero zachwyciło 350mg ... oral. poprawione lekkim sniffem.
Oczy miałam normalne, mogłam wyjść do ludzi, nic nie odwalałam...
Escobarowy ICE tak ma. Jedni go za to kochają inni nienawidzą i chcieli by ostrej pizdy jaka była po sławnym "Bandicie".
tutaj to magiczne eufo/speed jest wyklarowane.
Pisałam o tej kwestii w którejś z recek. 3CMC od Pablo rzeczywiście jak na krajowe sorty bardzo delikatnie szczypie aż się sama zdziwiłam.
Dawki widzę dobierasz ostrożnie, może to i dobrze... czułam niedosyt właśnie w okolicach 150mg ( możliwe że moje receptory były na ostre dawkowanie mefa już ogarnięte )
mnie dopiero zachwyciło 350mg ... oral. poprawione lekkim sniffem.
Oczy miałam normalne, mogłam wyjść do ludzi, nic nie odwalałam...
Escobarowy ICE tak ma. Jedni go za to kochają inni nienawidzą i chcieli by ostrej pizdy jaka była po sławnym "Bandicie".
tutaj to magiczne eufo/speed jest wyklarowane.
mrrrrau
29.12.2024, 00:29
Teraz rozumiem że to były escowe standardy. Nie krytykuje tylko twierdzę że to po prostu inna kuchnia
29.12.2024, 01:03
Pokaż zdjęcie sortu, bo coś mi się wydaje, że wysyleczka 4MMC się trochę pomieszała z 3CMC
29.12.2024, 02:25
(29.12.2024, 01:03)martio_vp napisał(a): Pokaż zdjęcie sortu, bo coś mi się wydaje, że wysyleczka 4MMC się trochę pomieszała z 3CMC
Też tak mi się na początku wydawało ,ale trójka była widocznie ostrzejsza od mmc. Pierwsze zamówienie to właśnie był mef , więc mam to porównanie na świeżo. Zdjęć sortu nigdy nie robię , bo wydaję mi się to trochę nieodpowiedzialne. Gdzieś tam zostanie w chmurze i będą problemy. Napiszę tylko że z wyglądu podobny do 4mmc
29.12.2024, 11:20
Dla mnie ta trójka nie jeat agresywna. Co jest plusem w moim przypadku.
Co do pabla standardów to miał różne trójki i nie zawsze są łagodne.
Pierwsze sorty bandit bardzo nie przyjemne były dla mnie i nachalne xD.
Co do pabla standardów to miał różne trójki i nie zawsze są łagodne.
Pierwsze sorty bandit bardzo nie przyjemne były dla mnie i nachalne xD.
29.12.2024, 12:03
(28.12.2024, 23:51)moher napisał(a): Przede wszystkim droga tylko do nosowo, ścieżki zawsze około 150 mg .
A tu bierzesz 3 szczury i idziesz do ludzi i nikt nie rozpozna, chyba że na nosie zostało
Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś.
Jakość! A nie jakoś...
A jak z mocą? Jest rush? Jest pierdolnięcie?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.12.2024, 20:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2024, 20:15 przez Ciemnoksieznik.)